Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
One-stop-shop in noodstroomoplossingen

One-stop-shop in noodstroomoplossingen

Sinds medio 2019 heeft Pon Power de levering van noodstroomoplossingen in Nederland volledig in eigen beheer. “Door zowel ontwerp, productie, installatie en onderhoud onder één dak te brengen, is Pon Power in staat een one-stop-shop te zijn voor complete, geïntegreerde noodstroomvoorzieningen”, zegt accountmanager Arjen Hilbers.

Arjen Hilbers werkt voor de divisie binnen Pon Power die zich bezig houdt met noodstroomoplossingen, warmtekrachtkoppelingen, Cat Solar (zonnepanelen) en hybride energieoplossingen. “Continue stroomvoorziening is essentieel voor de bedrijfsvoering in sectoren als de gezondheidszorg en industrie”, zegt hij. “Met behulp van Cat-motoren zorgt Pon Power al decennialang voor een betrouwbare, zo nodig continue stroomvoorziening. Als een elektriciteitsstoring optreedt, moeten wij met onze noodstroomoplossingen het verschil maken. Of eigenlijk juist niet; als het goed is, draait de bedrijfsvoering gewoon door.”

One-stop-shop in noodstroomoplossingen

Arjen Hilbers werkt voor de divisie binnen Pon Power die zich bezig houdt met noodstroomoplossingen, warmtekrachtkoppelingen, Cat Solar (zonnepanelen) en hybride energieoplossingen.+

Van verkoop en projectmanagement tot service en onderdelen, met altijd één aanspreekpunt vormt Pon Power een one-stop-shop voor complete, geïntegreerde noodstroomoplossingen. “Voor ondernemingen met hoge en complexe eisen met betrekking tot energievoorziening, zijn wij in staat het gehele project uit handen te nemen. Altijd met een betrouwbare Cat als energiebron. Dit kan van levensbelang zijn, zoals bij ziekenhuizen. Het is essentieel dat ziekenhuizen, zorginstellingen en andere bedrijven in de zorgsector, alsook data- en distributiecentra, over een noodstroomoplossing beschikken die ze kunnen vertrouwen.”

Alle zorg uit handen

In dit kader werkt Pon Power nauw samen met zorg­instellingen om tot de juiste oplossing te komen. Onlangs heeft het bedrijf voor een groot ziekenhuis in Nederland de bestaande noodstroomvoorziening geüpdatet en vervangen. In het ziekenhuis stonden vijf Cat warmtekrachtkoppelingcentrales (WKK). Deze installaties, die aardgas gebruiken om elektriciteit, warmte en stoom op te wekken, voorzien het ziekenhuis van verwarming, stroom en stoom. De vijf Cat WKK’s hadden al een functie als noodstroomvoorziening, en zijn in 2019 verduurzaamd. Twee installaties zijn gereviseerd en drie WKK’s zijn vervangen door één grotere, modernere Cat WKK ondersteund door Cat dieselaggregaten. Ook zijn alle besturingssystemen vervangen. Hilbers: “Deze operatie resulteerde in een uitbreiding van de energieoutput, met een aanzienlijk kleinere carbon footprint – een complete upgrade op basis van one-stop-shopping. Wij begrijpen het belang van een betrouwbare energievoorziening en nemen alle zorgen uit handen.

We take care of it.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.