Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Maak kennis met de nieuwe generatie COMAIR HRUC WTW-units

Maak kennis met de nieuwe generatie COMAIR HRUC WTW-units

Ventilair, een toonaangevende leverancier van ventilatieoplossingen, komt met een nieuwe lijn HRUC WTW-units op de markt. Deze geavanceerde units vertegenwoordigen de nieuwste generatie warmteterugwinningssystemen van Comair en bieden een ongeëvenaarde combinatie van comfort, energie-efficiëntie en een gezond binnenklimaat. Het HRUC-assortiment onderscheidt zich door het uitzonderlijk laag opgenomen vermogen, het hoge thermisch rendement en de eenvoudige bediening. 

Met de Comair HRUC WTW-units kiezen installateurs en hun klanten voor een geavanceerd ventilatiesysteem dat voldoet aan de hoogste prestatienormen en bijdraagt aan een duurzame toekomst. Dit systeem biedt een betrouwbare en efficiënte ventilatieoplossing die zorgt voor een optimale luchtkwaliteit en energiebesparing in woningen. 

Laag opgenomen vermogen 

 De HRUC-serie wordt gekenmerkt door een opmerkelijk laag opgenomen vermogen. Dankzij innovatieve energiezuinige gelijkstroommotoren hebben de HRUC-units het laagst mogelijke energieverbruik op de markt. Dit betekent dat installateurs en eindgebruikers kunnen genieten van uitstekende prestaties en voordelen van de WTW-units, terwijl er tegelijkertijd bespaard wordt op de energiekosten. De HRUC biedt een duurzame ventilatieoplossing die efficiëntie en comfort combineert, zonder concessies te doen aan de prestaties. 

Eenvoudige bediening 

De HRUC WTW-units zijn ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn uitgerust met een eenvoudig bedieningsdisplay en kunnen ook worden bediend via de handige Comair App. Via een paar eenvoudige stappen kunnen gebruikers de gewenste instellingen aanpassen en de ventilatie in hun woning beheren. Of het nu gaat om het regelen van de ventilatiesnelheid, het aanpassen van de timerinstellingen of het raadplegen van de statusinformatie, de HRUC maakt dit alles mogelijk met een eenvoudige en overzichtelijke bediening via het display of de app. 

Bypass-functie 

De HRUC-units zijn uitgerust met een geavanceerde 100% automatische zomer/nacht-bypass-functie. Deze slimme functie stelt de unit in staat om tijdens warme zomerdagen of ’s nachts, wanneer de buitentemperatuur koeler is, automatisch over te schakelen naar de bypass-modus. Hierdoor wordt de warmteterugwinning uitgeschakeld en wordt er direct koele buitenlucht naar binnen gebracht. Dit zorgt voor een verfrissende en natuurlijke ventilatie, waardoor het binnenklimaat aangenaam blijft zonder onnodig energieverbruik. Met de 100% zomer/nacht-bypass-functie zijn bewoners verzekerd van een efficiënte en comfortabele ventilatie, ongeacht het seizoen of tijdstip van de dag. 

Voor iedere situatie een oplossing 

De nieuwe HRUC-range bestaat uit drie varianten: HRUC-Pro, HRUC-Plus en HRUC-Plus Reno. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of industriële woningbouw, er is een geschikte HRUC WTW-unit beschikbaar voor elke situatie, variërend van 150m³/h tot 550m³/h. 

Alle HRUC WTW-units bieden een uitgebreid bedieningsdisplay, wifi- en bluetooth-connectiviteit voor app-bediening en inbedrijfstelling, een 100% zomer/nacht-bypass, geschiktheid voor RF-bediening, een interne vochtsensor en extreem zuinige gelijkstroommotoren. 

Met de Comair HRUC WTW-units hebben installateurs en eindgebruikers toegang tot geavanceerde ventilatietechnologie die het wooncomfort verbetert, energiebesparingen oplevert en bijdraagt aan een duurzame toekomst. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.ventilair.nl/hruc

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.