Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Ventilair | De ventilatiespecialist

Fabrikant van ventilatieproducten


Over ons

Bij Ventilair helpen wij u snel aan een goed doordachte ventilatieoplossing. We zorgen ervoor dat u slim en efficiënt kunt werken én maken uw project duurzaam, gezond en comfortabel. Dat lukt ons, want wij zijn deskundig, betrokken, bereikbaar en innovatief.

Deskundig

We zijn een echte ventilatiespecialist, we doen dit al meer dan 30 jaar. We duiken helemaal in uw ventilatieopgave en komen met een goed doordacht en doelgericht advies.

Betrokken

We kennen onze klanten goed, hebben echt aandacht voor elkaar en de mensen met wie we werken. We zijn open en gemoedelijk. Net als u willen we fijn samenwerken, mooie projecten opleveren en de eindklant blij maken.

Bereikbaar

We hebben er zelf een hekel aan als we eindeloos worden doorgeschakeld, lang moeten wachten op een reactie of allerlei verschillende contactpersonen hebben. Dus doen we dat zelf ook niet als u contact met ons opneemt.

Innovatief

We zoeken actief samenwerkingen op en we komen met nieuwe inzichten en oplossingen. Meedenken en -werken aan de ontwikkeling van concepten, daarin dagen wij onszelf uit.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services VentilatieLuchtbehandeling Adres Kerver 16
5521 DB Eersel
Nederland
Telefoonnummer [email protected] E-mailadres +31 497 36 00 31 Website ventilair.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.