Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Voor elke situatie een passende oplossing
Eenvoudig te plaatsen en te onderhouden LED-armaturen maken het werk voor de onderhoudsdienst makkelijker.

Voor elke situatie een passende oplossing

Goede verlichting kan het leven gunstig beïnvloeden, vergemakkelijken en verlichten. Het heeft direct invloed op de kwaliteit van leven van mens en dier. Adurolight kijkt verder dan de producten en denkt in totaalconcepten en totaaloplossingen. Systemen die te gebruiken zijn in kleine en grote ruimtes. Een optimaal geïntegreerd concept passend bij de functie van de ruimte en de gebruikers. Sfeerverlichting, functionele verlichting en slimme verlichting: met het brede assortiment van Adurolight is er voor elke situatie een oplossing. 

LED noodverlichting

Bij een calamiteit wil je onder alle omstandigheden zo veilig en snel mogelijk het pand kunnen verlaten. Goed werkende nood- en vluchtwegverlichting is essentieel en verplicht voor veel gebouwen. In kantoorpanden bevinden zich verschillende vlucht- en noodverlichtingspunten. Eenvoudig te plaatsen en te onderhouden LED-armaturen maken het werk voor de onderhoudsdienst makkelijker. Dat scheelt kosten, zeker als de armaturen ook duurzaam zijn.

Goede verlichting kan het leven gunstig beïnvloeden, vergemakkelijken en verlichten.

Een universeel systeem

Het universele systeem gebruik je voor zowel noodverlichting als vluchtwegaanduiding. Hetzelfde LED-armatuur is te gebruiken voor beide functies. Het armatuur is overal toepasbaar en te monteren op zowel wand als plafond en in te bouwen in systeemplafonds.

Een duurzame oplossing

Het ‘Energieakkoord voor duurzame groei’ verplicht veel bedrijven en instellingen om energiebesparende maatregelen te nemen. Het wordt nog wel eens vergeten, maar het is ook verplicht om conventionele noodverlichting te vervangen en een duurzaam alternatief te plaatsen. Ook voor bedrijven waarvoor de verplichting niet geldt, is duurzame LED-verlichting voor vluchtwegaanduiding en noodverlichting een goede keuze.

Installatiegemak

Het vlucht- en noodverlichtingssysteem is ontworpen in samenwerking met installateurs. Het armatuur is eenvoudig te installeren en biedt goed doordachte functionaliteiten. Zo is de testknop makkelijk bereikbaar, ook als het armatuur is ingebouwd. Om te testen is het niet nodig om plafondplaten te verwijderen. De nikkel-cadmiumbatterij met extra lange levensduur is eenvoudig te vervangen. Het is prettig werken met één armatuur die zowel op de wand als aan het plafond kan worden geplaatst.

Het licht perfect laten schijnen, daar waar het nodig is om mensen efficiënt en veilig te kunnen laten werken: dat kan met Titan LED-lijnverlichting.

Titan LED-lijnverlichting

Het licht perfect laten schijnen, daar waar het nodig is om mensen efficiënt en veilig te kunnen laten werken: dat kan met Titan LED-lijnverlichting, het nieuwe licht! Titan lijnverlichting is specifiek ontworpen om flexibel en eenvoudig aan te sluiten bij de moderne eisen, afmetingen en diversiteit van ruimten. 

Waarom Titan lijnverlichting?

  • De beste componenten zijn zorgvuldig bijeengebracht;
  • Duurzaam, installatiegemak en no glare;
  • Veilig en esthetisch;
  • Mooi onafgebroken licht zonder flikkering;
  • Veelzijdig voor connectie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.