Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Kleren maken de vakman
De Snickers Workwear broeken bestaan uit diverse variaties, zodat er voor iedereen een model is dat perfect past.

Kleren maken de vakman

Je werkkleding is het enige gereedschap dat je altijd bij je hebt, wat voor klus je ook doet. Waar veel mensen niet bij stilstaan, is dat kleding een grote invloed heeft op hun gezondheid en productiviteit. Voor Snickers Workwear is dit dé reden om enorm veel tijd en energie te steken in de juiste maatvoering en het beste materiaal.

“Wanneer je kleding hebt die niet goed zit, dan werk je minder fijn en ben je sneller moe”, zegt Jeroen van Swaaij, marketing coördinator bij Snickers Workwear. “Daarom is onze maatboog enorm groot en kun je altijd een kledingstuk kiezen dat jou op het lijf geschreven is. Wij werken niet met simpele confectiematen, maar gaan verder. Bij een broek maakt het bijvoorbeeld uit of de kniebeschermers precies op de juiste plek zitten wanneer je door de knieën gaat. Als ze niet aansluiten op de lengte van de benen, dan heeft het geen zin om een ergonomische broek aan te schaffen. Zelfs bij het plaatsen van de zakken wordt nagedacht. Onze broeken bestaan niet zomaar uit een patroon, maar uit een grote puzzel van verschillende componenten.”

Deze high-visibility broek is veilig, comfortabel én goed zichtbaar.

Comfortabel, flexibel en stevig

De kleding van Snickers bestaat uit een mix van materialen, afhankelijk van de functie. Eén broek bestaat soms wel uit tien verschillende textielsoorten. Deze zijn gericht op comfort en flexibiliteit. Daarnaast wordt er veel gewerkt met verstevigde vezels. Van Swaaij: “We doen veel research, luisteren naar de vakmensen die onze producten gebruiken en kiezen voor hoogwaardige materialen. Onze broeken gaan dan ook langer mee dan een gemiddelde broek.” Dat is een stuk duurzamer; een belangrijk onderwerp voor Snickers Workwear. Aan het einde van de levensduur kunnen klanten de broeken weer bij de fabrikant inleveren, zodat ze op de juiste manier gerecycled worden. “We worden steeds slimmer in het hergebruiken van materialen. Snickers loopt altijd voorop, ook op dit gebied”, aldus Van Swaaij.

De kleding voldoet uiteraard aan alle veiligheidstoetsen en -eisen. Snickers Workwear is onderdeel van de Hultafors Group. De kleding is zowel online te koop als bij geselecteerde dealers.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.