Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Spoed is geen probleem: dankzij Bostik vochtscherm HYTEC E736 TURBO

Spoed is geen probleem: dankzij Bostik vochtscherm HYTEC E736 TURBO

Soms word je als vloerenspecialist voor de uitdaging gesteld om een vloer ‘liever gisteren dan vandaag’ gelegd te hebben. Bostik biedt een oplossing voor ondervloeren waarvan het vochtpercentage te hoog is. Door het aanbrengen van vochtscherm HYTEC E736 TURBO kan de verdere afwerking van de vloer al na 4 uur gebeuren.

Een perfecte binding en snelle droging

HYTEC E736 TURBO is een 2K epoxy-vochtscherm en membraan in één. Naast de perfecte hechting beschikt dit product over een razendsnelle droging: al binnen 4 uur na aanbrengen kan het egaliseren, tapijt verlijmen of betegelen starten. Het is zuinig in gebruik en vrij van oplosmiddelen, dus geen zorgen over de emissiewaarden.

Toepassing en verwerking

Het kan worden toegepast op (schone, scheurvrije, vorm-, druk- en trekvaste) ondervloeren met elk denkbaar vochtpercentage, zonder problemen. Geschikt voor onbehandeld of gevlinderd beton, cementgebonden dekvloeren, oude tegels en oude epoxycoating alsmede metalen ondergronden. Wanneer de droogtijd van het epoxy-vochtscherm na 4 uur voorbij is, dient de eindafwerking binnen 48 uur te gebeuren.

Meer weten over HYTEC E736 TURBO?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.