Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Sanibroyeur versterkt haar positie met de overname van Zehnder Pumpen GmbH

persbericht-sfa-sanibroyeur-zehnder-pumpen-gmbh-9-kopieren

6 augustus 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

SFA, uitvinder van de Sanibroyeur®, verstevigt haar marktpositie met de overname van Zehnder Pumpen GmbH. Het Duitse Zehnder Pumpen is gespecialiseerd in pompen voor zowel industrieel als huishoudelijk water en afvalwater.

Zehnder Pumpen GmbH is gevestigd in Grünhain-Beierfeld en heeft sinds de oprichting in 1970 een solide imago opgebouwd bij professionals in Duitsland en op internationaal niveau. Met een jaarlijkse omzet van 10 miljoen euro en 55 medewerkers sluit Zehnder Pumpen perfect aan bij het productassortiment van SFA. Zehnder Pumpen staat bekend als een specialist op vlak van dompelpompen, tuinpompen, opvoerinstallaties voor water en afvalwater, ondergrondse opvoerinstallaties … .  De kernwaarden zijn net als bij SFA : Innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en performance.

Sanibroyeur® kan nu dankzij deze integratie,  een volledig aanbod pompen aanbieden dat voldoet aan alle marktbehoeften. Van huishoudelijk, collectief, commercieel tot industrieel gebruik.

Sanibroyeur® is exposant op de Installatievakbeurs te Hardenberg op 10, 11 en 12 september 2019 en presenteert het nieuwe pompenassortiment in hal 4, standnummer 424.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht