Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Klaar voor extreme uitdagingen

Klaar voor extreme uitdagingen

Onze energiebehoefte stijgt en daarmee ook de vraag naar innovatieve, duurzame oplossingen. De vraag naar arbeidskrachten is groter dan ooit, maar vakmensen zijn moeilijk te vinden. Het zijn dit soort uitdagingen die het beste in HBI Bisscheroux naar boven halen.

Extreem in duurzaamheid, lichtprestatie en installatiegemak
De nieuwe HBI Serie 770 Septagem is standaard geschikt voor draadloos beheer via LoRa in Sqippa Online. Hierdoor wordt het beheren van armaturen efficiënter en effectiever. Dat werkt niet alleen kostenbesparend, maar maakt ook onderhoud eenvoudiger. Zo zorgt de Long Life accu (>10 jaar) voor een gegarandeerde  energievoorziening. Tel daarbij het plug & play installatiegemak op en de voordelen voor jou als installateur zijn direct zichtbaar.

Speciaal voor de 770 Septagem heeft HBI Bisscheroux unieke combi-lenzen met een extreem grote lichtspreiding ontwikkeld. Kies de Low Bay versie, voor 1 lux op de vloer bij een montagehoogte tot 7 meter, en de High Bay versie, voor 1 lux op de vloer bij een montagehoogte tot 17 meter!
Met de features van de HBI serie 770 Septagem voeg je als installateur meer waarde toe voor jouw klanten, door efficiënter te werken, kosten en energie te besparen, zonder in te leveren op zicht en veiligheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.