Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

HBI Bisscheroux

WIJ GELOVEN IN DUURZAAMHEID DOOR INNOVATIE

Het belang van licht laat zich vangen in vier woorden. Zonder licht, geen zicht. Zonder licht kan een mens niet leven. Hoe zouden wij anders veilig kunnen werken, wonen, communiceren, ons verplaatsen?

Als Nederlands fabrikant van noodverlichting leerden wij al om licht zo efficiënt mogelijk in te zetten voor veiligheid. In antwoord op marktvragen verruimden wij ons blikveld richting intelligente verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte. Portiek- en galerij-armaturen met slimme licht- en bewegingssensoren, naar wens voorzien van led noodverlichting.

Oplossingen die mens én milieu dienen. Oplossingen waarbij veiligheid en comfort hand in hand gaan met energie besparen en duurzaamheid. Mogelijk gemaakt door intelligente technologie en hoogwaardige materialen in een allesomvattend ontwerp. Gestoeld op meer dan 40 jaar ervaring. Wij zijn HBI Bisscheroux bv, aangenaam!

Géén halve maatregelen!
Als we in actie komen, dan houden we niet van halve maatregelen. In december 2023 heeft HBI Bisscheroux bv – als één van de eerste bedrijven in Nederland – de eerste volledig recyclebare zonnepanelen ter wereld in gebruik mogen nemen. Vrij van schadelijke PFAS stoffen. Met een gewicht van slechts 5,5 kg/m² en een ultra lage CO² belasting. Gemaakt op Nederlandse bodem. Afkomstig uit de nieuwe fabriek van Solarge in Weert. Wie gaat er nu nog goedkope zonnepanelen aanschaffen, die straks de afvalhoop op moeten?

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Hofdwarsweg 14
6161 DD Geleen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)46 - 475 65 72 E-mailadres info@hbi-lighting.com Website hbi-lighting.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.