Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Isolatiewerkzaamheden voor installaties Stadskantoor en Raadhuis Heerlen
De W-installatie en de brandwerende voorzieningen werden geïsoleerd door H.J. Crombach.

Isolatiewerkzaamheden voor installaties Stadskantoor en Raadhuis Heerlen

Flexibel isolatiebedrijf

Als partner van Homij isoleerde isolatiebedrijf H.J. Crombach de W-installatie en de brandwerende voorzieningen binnen het gerenoveerde Raadhuis en het nieuwe Stadskantoor in Heerlen. Dit project vroeg om aardig wat flexibiliteit, vertelt eigenaar Math Crombach.

Isolatiebedrijf H.J. Crombach is gespecialiseerd in isolatiewerkzaamheden voor technische installaties. Het gaat dan vooral om industriële en utiliteitsprojecten. In de eigen werkplaats wordt isolatieplaatwerk gefabriceerd voor maatwerkprojecten. Dat het bedrijf in Heerlen ligt, maakte het project bij het Raadhuis en Stadskantoor extra bijzonder. “Wel was het een hele uitdaging, omdat de installaties complex waren en er veel waarde werd gehecht aan de vormgeving”, vertelt Crombach. “We moesten regelmatig op locatie een oplossing bedenken, bijvoorbeeld door isolatie aan te brengen in een afwijkende kleur.”

De renovatie vergde natuurlijk wat meer van het bedrijf dan de nieuwbouw, aangezien je hier werkt met een bestaand gebouw dat helemaal up to date gebracht moet worden. Ook de locatie vroeg wat van het personeel, vertelt Crombach. “Het aan- en afvoeren van transport was lastig, omdat het middenin de stad ligt. We hebben daarop geanticipeerd door ook buiten de gangbare uren te werken. We hebben het transport op zaterdag gedaan, zodat we geen last hadden van het parkeerbeleid. We werken met een vast team waar we de belangen niet steeds uit hoeven te leggen. Ons personeel komt vaak zelf met zulke oplossingen. Daardoor hebben we alles volgens planning gehaald.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.