Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
ComfortHub biedt gratis trainingen voor GreenDealers
In het nieuwe trainings- en belevingscentrum vind je de nieuwste technieken in opstellingen die echt werken.

ComfortHub biedt gratis trainingen voor GreenDealers

75-jarig jubileum in teken van de toekomst

Vrijdag 6 oktober stond ATAG stil bij haar 75-jarig bestaan met de opening van een nieuw trainings- en belevingscentrum: de ATAG ComfortHub. Hier wil het bedrijf de komende jaren bestaande en nieuwe installateurs opleiden om hen te helpen met de overschakeling van cv-ketel naar warmtepomp.

In Lichtenvoorde worden al 75 jaar innovatieve verwarmingsproducten gemaakt. Nu is het tijd om installateurs op te leiden op het gebied van de huidige technieken, waaronder natuurlijk hybride en elektrische warmtepompen. Daarmee speelt ATAG nadrukkelijk in op de toekomst en de rol die het bedrijf wil spelen in de energietransitie. “Hier vind je fysieke toestellen die echt werken”, vertelt Jan Henk van der Wijk, manager marketing en communicatie. “Voor de installateur is het erg belangrijk om te ervaren hoe het in de praktijk werkt. Hier laten we alle mogelijkheden zien.”

Tijdens de opening van de ATAG ComfortHub op 6 oktober was er grote belangstelling.

Nieuwste technieken en extra ondersteuning

Het nieuwe trainingscentrum sluit perfect aan bij het nieuwe dealermodel van ATAG. Als GreenDealer specialiseer je je namelijk in de nieuwste technieken en profiteer je van extra ondersteuning bij het installeren, afstellen en onderhouden van warmtepompen (ATAG Comfortdiensten). Je volgt dan eerst een gratis training in Lichtenvoorde, zegt Van der Wijk. “Door kennis op te doen en je te laten helpen door ons, houd je meer tijd over om je werk goed te doen. GreenDealers krijgen leads van ons en kunnen gebruik maken van de ATAG ProZone, waarmee storingen aan warmtepompen op afstand geconstateerd en opgelost worden.”

Samenwerking

ATAG gaat geen contract aan met dealers en verplicht ze niet tot merkafhankelijkheid. Ze ziet het dealerschap als een samenwerking om gezamenlijke klanten beter te kunnen bedienen. Van der Wijk: “We bieden ook online en op locatie product- en verkooptrainingen aan. Voor ATAG Dealers zijn deze trainingen gratis.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.