Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Bekabeling installeren bij minimale montagehoogte?

Bekabeling installeren bij minimale montagehoogte?

De kapstokgoot van JMV biedt uitkomst

Wil je bekabeling snel en slim installeren op plaatsen waar slechts een minimale montage-hoogte beschikbaar is? Kies dan voor de JMV kapstokgoot-draadgoot.

Het flexibele alternatief voor de draadgoot

Deze flexibele draadgoot bevestig je rechtstreeks aan de betonnen ondergrond met een minimale hoogte van slechts 55 mm. De kapstokgoot-draadgoot kun je zonder gereedschap aan de situatie aanpassen en desgewenst moeiteloos van richting veranderen. In een bocht, als T-stuk, gekruist of onderlangs. Alles is mogelijk.

Hoge belasting

De kapstokgoot is niet alleen flexibel maar de constructie is ook betrouwbaar en stevig.  Door de hoge veerkracht van de dragers van dit kabeldraagsysteem kan deze tot wel 35 kg belast worden. Bovendien kan je door de constructie makkelijk kabels toevoegen of weghalen. Ook KNX installateurs hebben de kabelgoot inmiddels ontdekt. Multifunctioneel dus.

jmv logo jmv kapstokgoot ophanging met boor

Kabelgoot met functiebehoud

Bevestig je dit kabeldraagsysteem met een 6 x 40mm functiebehoud-betonschroef, dan kan de goot kan tot 90 minuten blijven hangen zonder onderliggende systemen te beschadigen (volgens NPR 2576 maximale inspanning). Een veilig idee. Uitermate geschikt dus voor toepassing in onder andere utiliteitsgebouwen, scholen en verzorgingscentra. Meer weten over onze overige functiebehoudproducten? Bezoek onze vernieuwde website hemmink.nl.

Voorkom EMC

Wil je kabelsoorten scheiden om elektromagnetische interferentie (EMC) te voorkomen? Deze kapstok-draadgoot biedt de mogelijkheid om voedings-, signaal- en/of datakabel gescheiden van elkaar aan weerszijden te plaatsen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.