Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Wij laten installateurs niet in de kou staan’
Het werk van de installateur beperkt zich sec tot de algemene ruimten, zoals de entree.

‘Wij laten installateurs niet in de kou staan’

Op weg naar een circulaire bouw- en installatiesector wordt vol ingezet in op thema’s als duurzaamheid, flexibiliteit en reductie van materialen. Gelijktijdig vraagt het groeiende tekort aan vakkundig personeel om slimme systemen die snel, efficiënt en zonder faalkosten geïnstalleerd kunnen worden. De toegangscontrole- en intercomsystemen van Intratone nemen beide handschoenen op. Door gebruik te maken van het mobiele telefoonnetwerk wordt bijvoorbeeld flink bespaard op bekabeling, installatietijd en kosten. En doordat binnenposten ontbreken, hoeven installateurs niet langer achter de voordeuren van bewoners te komen. In combinatie met een plug-and-play service en tech-support telefoondienst komen installateurs nooit meer in de kou te staan. 

“Onderscheidend aan onze systemen is het gebruik van het mobiele telefoonnetwerk”, vertelt Marketing Manager Jasper Nijland. “Op de gevel komt een zeer bestendig intercomsysteem, die is aangesloten op een data-module met simkaart. Deze module staat in verbinding met het elektronische sluitsysteem van de toegangsdeur, waardoor kwetsbare bekabeling en/of zwakke plekken in wifi- of bluetoothnetwerken niet langer aan de orde zijn. In plaats hiervan garandeert het mobiele netwerk een hoogwaardige, stabiele en draadloze verbinding vanaf de intercom naar de smartphone en vice versa. En ook communicatie via een vaste (land)lijn is mogelijk, waardoor een separate binnenpost vervalt. Hierdoor hoeven installateurs niet langer bij alle bewoners naar binnen, waardoor ook geen individuele montageafspraken meer gemaakt hoeven worden. Dit scheelt veel tijd én irritaties. Bijvoorbeeld als bewoners onverhoopt toch niet thuis blijken.”

De systemen kunnen heel eenvoudig geïnstalleerd, onderhouden, beheerd én bediend worden.

Gratis ondersteuning

“Ongeacht of een woongebouw 20 of 200 appartementen telt: onze toegangscontrole- en intercomsystemen kunnen snel, efficiënt en door slechts een paar installateurs geïnstalleerd worden”, benadrukt Nijland. “Hierdoor kunnen installatiebedrijven meer projecten aannemen.” De plug-and-play service van Intratone levert hier een belangrijke bijdrage aan. “Naar wens worden de systemen plug-and-play voorgeprogrammeerd. Bovendien kunnen we alvast badges koppelen en digitale naamplaatjes maken, waardoor nog meer tijdswinst wordt behaald. Deze dienst wordt volledig gratis aangeboden, wat tevens geldt voor onze tech-support telefoondienst en on-site ondersteuning. Wie meer informatie wenst over de installatie en werking van onze toegangscontrole- en intercomsystemen, kan deelnemen aan onze gratis trainingen en online seminars.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.