Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Installatietechniek

Waarde toevoegen aan installatietechniek

SOLAR_1200x675px – 1

23 maart 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Martin Kiene, Sales Manager Special Sales bij Solar legt uit dat de werkzaamheden van Special Sales perfect aansluiten op de behoefte van de installateur aan een kennispartner die hen ondersteunt met advies én uitvoering. “We zijn een technische groothandel met een brede range aan kwalitatief hoogwaardige technische producten, maar onze kracht ligt steeds meer in de waarde die we aan onze producten toevoegen.

Installateurs komen meestal pas bij een technische groothandel terecht wanneer er al een keuze is gemaakt voor een bepaalde techniek. “Vanuit Special Sales is ons doel om al eerder met installateurs in gesprek te komen”, geeft Martin Kiene aan. “Dat geeft ons namelijk de mogelijkheid actief mee te denken in de juiste toepassingen voor het installatievraagstuk dat voor ze ligt. Door het project vooraf met ze te bespreken, kunnen we meer of betere producten adviseren die optimaal bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van hun klanten.

Installeren met focus

Martin Kiene ziet voor de komende jaren veel mogelijkheden voor Solar als het gaat om ondersteuning van installateurs. “Ik denk dat er een grote groep installateurs is die zich realiseert dat ze kunnen werken aan dingen die ze goed kunnen, waarbij ze ons advies inwinnen, inclusief het projectmanagement en uitvoering door een van onze partners. Deze focus kunnen ze nog eens extra verscherpen met de opleidingen die we aanbieden. Zodat we ze verder kunnen helpen met de juiste certificeringen en producttrainingen. In onze ambitie om installateurs in duurzaamheid te ondersteunen, verdubbelen we dit jaar op de onderdelen Verlichting en Climate & Energy in mensen. Zodat we samen alles uit de verduurzamingstrajecten halen die voor ons liggen!”

Wil je meer weten over Solar Nederland en hoe we waarde kunnen toevoegen aan jouw verduurzamingsprojecten? Neem contact op via klimaattechniek@solarnederland.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht