Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
VSK 2024 – Beurs voor totale E+W installatiebranche

VSK 2024 – Beurs voor totale E+W installatiebranche

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie en deze 26e editie brengt alle installatiedisciplines écht bij elkaar. Vanaf nu vormt elektrotechniek een vast onderdeel. Belangrijke ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie worden door de sector breed opgepikt en brengen activiteiten van traditionele E- en W-bedrijven bij elkaar. Innovaties en nieuwe visies laten E- en W-aspecten en diensten in elkaar overlopen. Vandaar dat de organisatie van VSK deze stap heeft gezet.

“Onze toekomst draait om jou” is het thema van deze editie. Met dringende ambities op het gebied van onder andere verduurzaming en energie, is het echt tijd om de handen ineen te slaan en te gaan staan voor alles wat onze en de toekomst van onze kinderen nodig heeft. In het bijeen brengen van al deze zaken speelt de installatiesector een sleutelrol. VSK 2024 geeft inzicht, helderheid en duiding.

Nieuw: Installatie Festival

In hal 7 vindt het VSK Installatie Festival plaats, waar bezoekers hands-on aan de slag kunnen, collega’s kunnen uitdagen, nieuwe gereedschappen kunnen testen, games kunnen spelen, en direct contact kunnen hebben met installatie-influencers.

Kennisroutes & Theaters

VSK biedt kennisroutes en theaters om bezoekers slimmer naar huis te laten gaan. In het theater in hal 7 zijn er sessies van onder andere FEDET, Schneider Electric, Zehnder en Binnenklimaat Nederland. In hal 9 inspireren Techniek Nederland, Inventum en Itho Daalderop. NVKL organiseert kennissessies op hun eigen stand in hal 10. In het VSK NieuwsCafé in hal 11 worden belangrijke spelers in de sector geïnterviewd door Frans Reichardt. VSK-partner installatie.nl organiseert het NieuwsCafé

Voor technisch professionals is de Warmtepomp Innovatieroute een must.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal, met een speciale duurzaamheidsroute langs exposanten die hieraan een belangrijke bijdrage leveren. De route is aangegeven op de plattegrond en in de VSK-app.

Openingstijden
– 6 februari 2024, 9:30 uur – 17:30 uur
– 7 februari 2024, 9:30 uur – 17:30 uur
– 8 februari 2024, 9:30 uur – 20:30 uur (avondopening)
– 9 februari 2024, 9:30 uur – 17:00 uur

Bereikbaarheid

Vanwege bouwwerkzaamheden in de omgeving van Jaarbeurs is het aantal parkeerplaatsen beperkt. De meest praktische oplossing is gebruik maken van het OV. Centraal Station Utrecht is op 5 minuten lopen van de beurs, of P+R en OV. Direct aan de snelwegen rondom Utrecht zijn P+R-locaties. Daar kan worden geparkeerd tegen een aantrekkelijk tarief en het OV daar vandaan naar Jaarbeurs is gratis. Alle informatie over bereikbaarheid is te vinden via www.vsk.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.