Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

VSK

6 t/m 9 februari | Jaarbeurs, Utrecht

Over ons:

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. Of het nu gaat om W-installatie of E-installatie; VSK is de beurs voor de totale installatiebranche.

Exposanten delen hun kennis en tonen het nieuwste aanbod van oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten. In twee ruime theaters luisteren bezoekers naar inspirerende kennissessies. Of het nu gaat om verwarming, ventilatie, sanitair of over elektrotechniek en meet- en regeltechniek; VSK zet je op voorsprong!

Samen werken aan een duurzame toekomst

De Nederlandse installatiesector bevindt zich in de grootste transitiefase in haar geschiedenis. We staan voor de uitdaging om Nederland duurzamer te maken om zo de ambitieuze klimaatdoelstellingen te behalen. De installatiesector speelt daarin een cruciale, onmisbare rol.

Het tweejaarlijkse event VSK verbindt toekomstgerichte installateurs en aanbieders binnen de installatiebranche. Samen werken aan een gezonde en duurzame leefomgeving is een absolute must!

Duurzaam, digitaal over de beurs

Bij Jaarbeurs wordt er veel waarde gehecht aan het verduurzamen van het beursbezoek. Jij kan daarom jouw bezoek thuis al voorbereiden met de VSK-app. De app bevat niet alleen jouw ticket, maar ook alle informatie die je nodig hebt om je bezoek aan VSK 2024 efficiënt te laten verlopen. Denk hierbij aan de plattegrond, toegang tot het gehele programma, aanmelden voor een van de vele kennissessies en een aantal interessante beursaanbiedingen én een lunchdeal.

De app bevat een actueel overzicht van alle exposanten en hun activiteiten en innovaties. Via de app kan je direct afspraken maken met exposanten voor een goed een-op-een gesprek.

De VSK-app download je hier en hier vind je de web-app.

Registreer je gratis en bezoek VSK 2024! Onze toekomst draait om jou.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Installatie vakbeurs Telefoonnummer +31 30 295 59 11 E-mailadres service@jaarbeurs.nl Website vsk.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.