Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Vele handigheidjes geïntegreerd in één mooi design
Het slot van de 4 in 1 spiegelkast zit aan de onderkant, waardoor je meerdere exemplaren tegen elkaar aan kunt hangen.

Vele handigheidjes geïntegreerd in één mooi design

Elektronisch douchepaneel en 4 in 1 spiegelkast voor openbare ruimtes

Tijdens VSK+E 2024 presenteerde DELABIE Benelux meerdere producten, maar twee ervan sprongen het meest in het oog: het SPORTING 2 SECURITHERM elektronisch douchepaneel en de 4 in 1 spiegelkast. Wat opvalt aan deze mooie designs, is dat er tot in de details over is nagedacht.

“VSK+E 2024 was drukbezocht en ook op onze stand ontvingen we veel geïnteresseerde bezoekers. De contacten die we hadden, waren van een goede kwaliteit”, zegt Maaike Nobbe, technisch-commercieel adviseur bij DELABIE Benelux.

Veiligheid en comfort verzekerd

Het SPORTING 2 SECURITHERM douchepaneel werd als eerst voorgesteld. Dit douchepaneel is uitermate hygiënisch, omdat hij contactloos te bedienen is en bacteriegroei tegengaat. Nobbe: “Wanneer hij 24 uur niet wordt gebruikt, spoelt hij automatisch 60 seconden door. Ook wordt het warm water rechtstreeks gemengd met koud water in de douchekop, waardoor geen waterstagnatie in het paneel kan ontstaan en bijgevolg legionellagroei voorkomen wordt. Hij is bovendien uitgerust met een antiverbrandingsveiligheid en een anti-koude-douche-functie. De veiligheid en het comfort van de gebruiker zijn verzekerd.”

De producten van DELABIE staan bekend om hun duurzaamheid en design. Ook dit konden de bezoekers van VSK+E met eigen ogen zien. “De douche verbruikt 6 liter water per minuut en is daarmee een stuk zuiniger dan een traditionele douche”, gaat Nobbe verder. Installatie en onderhoud zijn zeer eenvoudig. Het douchepaneel is specifiek ontworpen voor een eenvoudige installatie en is verkrijgbaar in verschillende modellen. Door een directe toegang tot de filters en de terugslagkleppen is het onderhoud heel gemakkelijk.

Net als bij alle producten van DELABIE is er ook bij de 4 in 1 spiegelkast rekening gehouden met zowel functionaliteit als design.

Spiegelkast vol mogelijkheden

De 4 in 1 spiegelkast is, zoals de naam al zegt, een kast met 4 functies. Erin geïntegreerd zijn een spiegel, elektronische zeepdispenser, kraan en handendroger of handdoekverdeler. Verlichte pictogrammen geven de werking aan. De functies zijn weggewerkt in het luxe design. Hij is verkrijgbaar in 600 of 800 mm breedte en kan ook wandbreed opgehangen worden. “Het slot zit aan de onderkant, waardoor je verschillende exemplaren tegen elkaar kunt hangen. Net zoals alle andere DELABIE accessoires kan de kast geopend worden met een standaard DELABIE sleutel”, aldus Nobbe. De ledstrip onderaan licht de wasbak uit en maakt de uitstraling extra mooi.

Ook hier staat hygiëne weer hoog aangeschreven. De kraan, zeepdispenser en handendroger werken contactloos via elektronische handdetectie. Bovendien beschikt de kraan over een periodieke spoeling om bacteriegroei te voorkomen. Afhankelijk van de installatie wordt de watertoevoer binnenin of bovenaan de kast aangesloten. Slechts één enkele stroom- en wateraansluiting is nodig voor alle apparaten. Nobbe: “Het is bijna plug and play. Als je al een bestaande situatie hebt met een kraan aan de wasbak, dan kun je kiezen voor een spiegelkast zonder kraan.”

De 4 in 1 spiegelkast is onderdeel van de BLACK SPIRIT COLLECTION. De afwerking is matzwart, maar er is ook een mogelijkheid om alleen de interne unit te bestellen. Een interieurbouwer kan hem dan inbouwen in zijn eigen ontwerp.

Het SPORTING 2 SECURITHERM elektronisch douchepaneel is uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik in openbare ruimtes.

30 en 50 jaar garantie

De DELABIE groep is expert in sanitaire voorzieningen voor publieke ruimten. De eerste kraan werd al meer dan veertig jaar geleden gelanceerd. De producten hebben zich inmiddels dubbel en dwars bewezen. Daarom werd de fabrieksgarantie in januari 2024 verlengd van tien naar dertig jaar. Daar hoort vijftig jaar herstelgarantie bij. Dit betekent dat DELABIE gegarandeerd gedurende vijftig jaar reserveonderdelen kan leveren voor haar technische producten. “Wanneer je een onderdeel kunt vervangen als het niet meer werkt, hoef je geen heel nieuw product aan te schaffen. Dit is een stuk duurzamer. We beperken hiermee het verbruik van zeldzame metalen en vermijden extra transport”, aldus Nobbe.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.