Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Vloerverwarming en -koeling in nieuw hoofdkantoor Roompot Vakanties

Vloerverwarming en -koeling in nieuw hoofdkantoor Roompot Vakanties

Begin juni heeft Roompot Vakanties haar nieuwe duurzame hoofdkantoor in Goes geopend. Een mooi resultaat van een project waarin onder meer de TBI-zussen Croonwolter&dros en WTH intensief hebben samengewerkt.

Roompot Vakanties is een grote en snelgroeiende aanbieder van vakantieparken en campings in Europa. Het bedrijf heeft meer dan 2.600 medewerkers in dienst. De bouw van het nieuwe kantoorpand in Goes was een groot project: de vijf verdiepingen van het kantoorpand en het naastgelegen logistieke centrum hebben een totale oppervlakte van 7.150 m2. Beide gebouwen zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling van WTH. Het nieuwe hoofdkantoor biedt ruimte aan zo’n 350 medewerkers. Alle medewerkers van het oude pand in Kamperland verhuizen mee.

“In april 2018 heeft Croonwolter&dros uit Rotterdam ons benaderd om te zorgen voor een vloerverwarmings- en koelingssysteem”, vertelt WTH-accountmanager Marcel Claassen. “Wij hebben hierbij gekozen voor de toepassing van onze RU-WWN-verdelers met warmtewisselaar. Onze verdelers zijn voorzien van een fysieke scheiding tussen primair verwarmings- of koelwater en het secundair circulerende water door de vloerleidingen. Daarnaast beschikken ze over een 2-pijpsaansluiting. De fysieke omschakeling tussen verwarmen en koelen vindt zo centraal gescheiden plaats.” Over de vijf verdiepingen van het nieuwe Roompot-hoofdkantoor zijn in totaal 23 RU-WWN-verdelers met 240 groepen gemonteerd.   


Lees meer over het project op de website van WTH:
https://www.wth.nl/projecten/roompot-nieuwbouw-hoofdkantoor

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.