Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Stekerbaar installeren en draadloos schakelen in één project:

Stekerbaar installeren en draadloos schakelen in één project:

Stekerbaar installeren is bij uitstek geschikt voor de (prefab) woningbouw, waar installateurs naarstig zoeken naar oplossingen om faalkosten te reduceren en arbeidstijden te verkorten, zonder in te boeten aan kwaliteit en levensduur. Grondlegger van stekerbaar installeren Honeywell-PEHA speelt hierop in met een uitgebreid programma KEMA-/DEKRA-gekeurde en TNO-gecertificeerde Socketline wandcontactdozen en schakelaars die rechtstreeks vanuit de fabriek en inclusief A-merk steekverbindingen en bekabelingen worden geleverd.

Socketline en Easyclickpro zijn complementair en worden daarom regelmatig gecombineerd in projecten.

Honeywell-PEHA is één van de markleiders op het gebied van schakelmateriaal. Met Socketline biedt de fabrikant een compleet assortiment stekerbare wandcontactdozen en schakelaars die niet alleen volledig voorbereid en plug-and-play op de bouw worden aangeleverd, maar ook perfect aansluiten bij de circulair bouwen ambitie. “Op de bouw kunnen de producten direct in de holle wanden worden aangebracht”, vertelt Senior Accountmanager Niels Abbink. “Sleuven frezen, buizen plaatsen en draden trekken zijn niet meer aan de orde. De installatie beperkt zich slechts nog tot de voedingsverdeling, waardoor installateurs aanzienlijk sneller én foutloos kunnen werken. Een uitkomst, nu technisch geschoold personeel steeds schaarser wordt en doorlooptijden onder druk staan. Speciale meegeleverde stofkappen zorgen dat de producten niet kunnen beschadigen of besmeuren.”

Draad- en batterijloos schakelen van verlichting

Net als Socketline onderscheidt ook het Easyclickpro-systeem van Honeywell-PEHA zich door een eenvoudige installatie, hoge kwaliteit en flexibiliteit, vertelt Abbink. “Easyclickpro is speciaal ontwikkeld voor het draad- en batterijloos schakelen van verlichting en andere elektrische verbruikers. Het programma omvat diverse actoren (ontvangers), die gekoppeld worden aan het lichtpunt en waaraan tot 32 draad- en batterijloze schakelaars gekoppeld kunnen worden. Dankzij een speciale learn-button op de actor kunnen met slechts één klik op de schakelaar de verbindingen worden gemaakt. Daarmee worden installateurs flink ontzorgd.” Doordat  Easyclickpro werkt met een open source communicatieprotocol (EnOcean) kunnen bovendien eenvoudig en snel koppelingen met andere (woonhuis)technieken worden gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om via één app op één device de verlichting, zonwering, rolluiken, dakramen, et cetera aan te sturen.

Complementaire technieken

“Socketline en Easyclickpro zijn complementair en worden daarom regelmatig gecombineerd in projecten”, benadrukt Abbink. “Een mooi voorbeeld hiervan is de realisatie 23 nieuwbouwwoningen in Ede. Installateur De Leeuw Installaties uit Rijssen nam al in een vroeg stadium contact met ons op. Projectleider Peter Dommerholt was op zoek naar installatie-oplossingen die aanzienlijk minder arbeid op de bouw vergen, de bouwsnelheid verhogen en faalkosten reduceren. In een ketensamenwerking met de installateur en onze A-merk partners en op basis van de installatietekeningen hebben wij de juiste stekerbare producten voor dit project bepaald en voorbereid. Vervolgens zijn alle producten in overzichtelijke pakketten per kavel geleverd, waarmee de installateur van A tot Z werd ontzorgd en de kwaliteit van dit project naar het hoogste niveau werd gebracht.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.