Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Steeds meer mensen krijgen toegang tot elektriciteit

Steeds meer mensen krijgen toegang tot elektriciteit

Niet alleen krijgen steeds meer mensen toegang tot internet, maar ook tot elektriciteit! Gelukkig maar, want langdurig zonder stroom zitten kunnen en willen wij ons absoluut niet meer voorstellen. Het gebeurt helaas nog wel eens een enkele keer, een storing, maar die is dan van korte duur. Normaliter gaat er een lichtje branden als je de koelkastdeur open doet en kun je ’s avonds lekker naar de televisie kijken.

Eén van de doelstellingen van de Verenigde Naties is dat alle mensen op de hele wereld, niemand uitgesloten, toegang hebben tot elektriciteit. De VN vindt dat deze elektrificatie nog steeds te langzaam gaat. Volgens de onderzoekers zitten over 10 jaar nog ongeveer 700 miljoen (!) mensen zonder elektra. Maar hier in Nederland hebben we voldoende toegang en zelfs op het water, op een varend schip, kan meer dan genoeg stroom gegenereerd worden om onafhankelijk te kunnen leven. Online elektrotechnische materialen bestellen is hier eenvoudig.

Online

De toegang tot het internet maakt het ons makkelijk om naar de elektro online shop te gaan en installatiemateriaal te kopen. Ook de huidige goede economie in ons land verschaft ons die mogelijkheid. Dat is in sommige andere landen niet het geval, zoals een aantal gebieden in Noord Afrika en Bangladesh. Hier zijn we online. Eigenlijk altijd. Ook is de elektro groothandel online. We zijn dus in staat om allerlei elektro materialen direct te bestellen en thuis te laten komen. De nieuwste producten en de laatste snufjes. We kunnen zelfs producten bestellen die we met elkaar laten communiceren. Smart lighting, zodat de buitenverlichting aan gaat als de eerste medewerkers van het bedrijf hun auto’s parkeren.

De groothandel

De online webshop elektrobode.nl is een belangrijke schakel. Elektrobode met meer dan 400.000 elektrotechnische producten op voorraad heeft altijd wel het artikel waar je naar op zoek bent. Specialisten in elektronica onderdelen online bij elektrobode buitenpost staan klaar om te helpen en te ondersteunen. Bij electrobode denken de specialisten mee en zorgen ze ervoor dat nog meer mensen toegang krijgen tot elektriciteit. In ieder geval hier in Nederland.

De elektroshop online, Elektrobode, is er voor de elektrotechnische shopper. Krijg ook meer toegang tot elektriciteit!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.