Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Kerk omgebouwd tot school: RIPRO draagt zorgt voor luchttechniek

Kerk omgebouwd tot school: RIPRO draagt zorgt voor luchttechniek

Een bijzondere gewaarwording: een kerk ombouwen tot school. Dit was aan de orde op een van onze recente projecten. Er moesten veel aanpassingen gedaan worden om het oorspronkelijke pand geschikt te maken als school.

Gewoon goed onderwijs

Het pand zal in gebruik genomen worden door School voor Persoonlijk Onderwijs (SvPO). SvPO staat voor simpel, goed onderwijs. Zij hanteren kleine klassen, waarin een goede sfeer van belang is. Ze bieden VMBO-T, HAVO, VWO en gymnasium. De leerlingen krijgen weinig huiswerk, veel taalreizen en anderhalve week vakantie die zij zelf kunnen inplannen. De school wordt bekostigd en is betaalbaar voor iedereen. Kijk op www.svpo.nl voor meer informatie.

Luchttechnisch project

Niet alleen bouwtechnisch was er veel werk aan de winkel. Ook luchttechnisch moest er veel gebeuren. Dit gedeelte heeft RIPRO opgepakt. Er is een volledig nieuwe luchttechnische installatie geplaatst, van A tot Z. Aangezien het gebouw een heel andere functie krijgt, is het zeer van belang de luchttechnische installatie hierop aan te passen. Er zullen zich veel mensen tegelijk bevinden in het pand, hierdoor moet zowel de toevoer van schone lucht, als de afblaas van vuile lucht voldoende zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.