Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Iedere installatie in topconditie

Iedere installatie in topconditie

De expert die zijn kennis graag deelt

Een cv-installatie, warmtepomp en vloerverwarming werken het best wanneer deze goed onderhouden worden. Krijgen vuildeeltjes de kans om zich te hechten aan belangrijke componenten, dan ontstaan er storingen en defecten. Bovendien wordt de installatie dan een stuk minder energie-efficiënt. Rekon Installatietechniek en haar dochteronderneming Vloerverwarming Specialist Nederland zijn gespecialiseerd in het reinigen en waterzijdig inregelen van installaties.

Regelmatig komen de installateurs van Rekon en Vloerverwarming Specialist Nederland slecht aangelegde en onderhouden (vloerverwarmings)installaties tegen. Zonde, want hierdoor lopen gebruikers comfort en rendement mis. Rekon vindt het belangrijk dat installaties naar behoren en dus duurzaam werken. Vanuit die wens ontstond ook Vloerverwarming Specialist Nederland, vertelt directeur Wilfred de Regt. “We willen onze specialisatie graag inzetten in Nederland en andere delen van Europa. Daarom zijn we ook partner geworden van Climer Benelux en Combine Energy. Hier geven we trainingen en zo zorgen we voor hogere kwaliteit installaties.”

Bootcamps

Climer Benelux wil wonen voor iedereen comfortabel, duurzaam en betaalbaar maken. Hiervoor heeft het merk diverse warmtepompen in het assortiment, waaronder hybride, all-electric, lucht/water-, ventilatie- en thermodynamische warmtepompen. Als partner installeert Rekon deze producten niet alleen, maar geeft ze ook trainingen en bootcamps aan andere installateurs. De Regt: “Aan bod komen het monteren van een warmtepomp, het inbedrijfstellen, waterzijdig inregelen en onderhoud. Maar ook de opname en calculatie van een warmtepomp behoort tot de lesstof. Ook als je niet met Climer werkt, kun je aan de bootcamp deelnemen. Op deze manier willen wij onze kennis delen met andere installateurs.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.