Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Elektrische infraroodvloerverwarming: Een bijzonder flexibele verwarmoplossing

Elektrische infraroodvloerverwarming: Een bijzonder flexibele verwarmoplossing

Elektrische infraroodvloerverwarming, aangeboden door Speedheat, is niet zomaar een alternatief voor traditionele verwarmingssystemen; het is een betrouwbare en veelzijdige optie die perfect aansluit bij de eisen van residentiële en commerciële toepassingen. Als installateurs en aannemers willen jullie ongetwijfeld een veelzijdige, efficiënte, en flexibele verwarmingsoplossing in jullie gereedschapskist hebben, en dat is precies wat Speedheat te bieden heeft.

Veelzijdigheid op zijn best

De veelzijdigheid van Speedheat verwarmingselementen is simpelweg verbluffend. Deze systemen kunnen moeiteloos geïntegreerd worden achter wanden of spiegels, in systeemplafonds, onder vloerkleden, en zelfs op gebogen oppervlakken. Dankzij de flexibiliteit van het Speedheat verwarmingselement kun je het in vrijwel elke gewenste vorm buigen, waardoor zelfs de meest uitdagende ruimtes zonder problemen verwarmd kunnen worden.

Nieuwbouw én renovatie

De veelzijdigheid van Speedheat komt ook tot uiting in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. In nieuwbouwprojecten biedt het 1 mm dunne verwarmingssysteem de vrijheid om radiatoren en convectoren overbodig te maken, waardoor er meer ruimte beschikbaar is voor creatieve interieurontwerpen.

Bij renovaties, waar vaak beperkte opbouwhoogtes een uitdaging zijn, biedt Speedheat een elegante oplossing. Het dunne verwarmingssysteem kan direct bovenop de bestaande vloer worden geïnstalleerd, zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas komt. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar behoudt ook de integriteit van de ondervloer.

Geschikt voor ieder vloertype

De elektrische infraroodvloerverwarming van Speedheat kan op vrijwel elke ondervloer worden toegepast en is compatibel met diverse afwerkvloeren, waaronder tegels, laminaat, PVC, plavuizen, linoleum, vinyl, betonlook, tapijt, en zelfs houten vloeren. Het vermogen per meter is zorgvuldig aangepast om grote temperatuurschommelingen te minimaliseren, en de installatie wordt nauwkeurig afgestemd op de afwerkvloer.

Hoofd- en bijverwarming

Speedheat biedt de flexibiliteit om te dienen als zowel hoofd- als bijverwarming. Het kan worden toegepast in zowel natte als droge ruimtes en biedt geavanceerde digitale klokthermostaten om energieverspilling te voorkomen. Met individuele ruimteregeling kunnen verwarmingsbehoeften per vertrek nauwkeurig worden ingevuld.

Lokale warmteafgifte

Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om lokale warmteafgifte te creëren. Als je bijvoorbeeld slechts een specifiek gedeelte van een kamer wilt verwarmen, zoals een eethoek of een slaapkamer, kan Speedheat eenvoudig rondom dat gebied worden geïnstalleerd. Hiermee kun je een aangepaste, efficiënte verwarmingsoplossing bieden.

Zelf installeren of laten installeren?

Bij Speedheat bieden we twee opties aan. Onze speciaal opgeleide installateurs ontzorgen jou en je klant en staan bekend om het bieden van uitstekende service. Via onze zustertak Quickheat doe-het-slim-verwarmingspakketten zijn kwalitatieve oplossingen voor de professional die de installatie zelf wil uitvoeren.

Speedheat is de specialist in 1 mm dunne elektrische vloerverwarming en staat al meer dan 35 jaar voor bewezen innovatie. Momenteel zijn er negen Speedheat vestigingen door heel Nederland die klanten kunnen voorzien van onze gepatenteerde elektrische vloerverwarming. Om de service en kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, zijn wij ook op zoek naar gedreven ondernemers die als Speedheat franchisenemer aan de slag willen gaan. Heb je interesse in onze producten of om Speedheat franchisenemer of Quickheat dealer te worden? Neem dan een kijkje op onze website: www.speedheat.nl

We staan klaar om samen te werken aan een stralende toekomst!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.