Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Een stekerbaar project is nu snel en eenvoudig online te calculeren

Een stekerbaar project is nu snel en eenvoudig online te calculeren

Gemak dient de mens, zeker als het de installateur betreft. Wie snel en gemakkelijk een stekerbaar project wil calculeren, kan dat vanaf nu op slimme wijze online doen. Op www.winstalleren.nl treft de installateur een calculatietool die hem wordt aangeboden door 100% winstalleren®. Het is de vrucht van de samenwerking tussen Attema en WAGO, die daarmee een uniek concept hebben gelanceerd voor stekerbaar installeren voor de woning- en transformatiebouw en vergelijkbare projecten.

WAGO Winstalleren

Aan de hand van de configuratie die de installateur ingeeft, wordt volledig automatisch een transparante offerte voor hem samengesteld.

 

We spreken met Marcel Visser van WAGO. “In de calculatietool wordt doeltreffend de hele installatie vanaf groepenkast tot schakelmateriaal inzichtelijk gemaakt. Aan de hand van de configuratie die de installateur ingeeft, wordt volledig automatisch een transparante offerte voor hem samengesteld. Daarmee wordt online al de eerste (tijd)winst geboekt”, vertelt hij.

Een samenwerkingsverband van sterke merken

“De benodigde materialen die in de offerte voorkomen, zijn van diverse bij het concept aangesloten fabrikanten. Deze schakelmateriaalpartners zijn GIRA, JUNG en PEHA Honeywell”, vervolgt Visser zijn verhaal. “100% winstalleren® heeft inmiddels zijn succes bewezen in diverse projecten. De installateurs die hier reeds gebruik van maken, zijn razend enthousiast en lovend over het voordeel van flexibel installeren met onze standaard stekerbare oplossingen.”

De calculatietool is zo krachtig vanwege de verbinding tussen de verschillende aangesloten partners. “Snelle levertijden zijn gegarandeerd omdat de calculatietool gebruikmaakt van standaard in de markt zijnde materialen van louter A-merken. De installateur selecteert zelf welke schakelmateriaalfabrikant hij wil toepassen en via welke groothandel alles geleverd moet worden. De gekozen groothandel zorgt er vervolgens voor dat er een transparante en overzichtelijke offerte volgt. Alles gebeurt online zonder tussenkomst van personen. Dat betekent dus ook dat er rustig na werktijd geselecteerd kan worden. Gemak en comfort staan bij 100% winstalleren® voorop.”

Ontstaan vanuit een filosofie

WAGO Winstalleren

In deze calculatietool wordt doeltreffend de hele installatie vanaf groepenkast tot schakelmateriaal inzichtelijk gemaakt.

 

“Het hele idee voor de online calculatietool is ontstaan uit de filosofie van het winstalleren-concept. Deze innovatieve manier van installeren opent de deur naar een vernieuwde en efficiënte manier van samenwerken, bij uitstek online, omdat we in het digitale tijdperk leven”, vertelt Visser. “De installateur boekte al een enorme tijdwinst met stekerbaar installeren op een bouwproject. Echter door de slimme online calculatietool wint hij ook tijd in de handelingen rondom het installatieproces. Tijdwinst tijdens de calculatiefase betekent winst op alle fronten. Tevens worden faalkosten voorkomen, omdat aan alles is gedacht. De materialen zijn perfect op elkaar afgestemd. 100% winstalleren® is een win-win situatie voor iedereen!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.