Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Eaton zet in op vergroten veiligheid in openbare ruimten met 1,5 meter-armatuur

Eaton zet in op vergroten veiligheid in openbare ruimten met 1,5 meter-armatuur

Powermanagementbedrijf Eaton introduceert het CrystalWay Social Distancing armatuur. Dit pictogramarmatuur met 1,5 meter-aanduiding is ontwikkeld om de veiligheid in openbare ruimten te vergroten.

Het CrystalWay Social Distancing armatuur maakt gebruik van de expertise die Eaton heeft op het gebied van noodverlichting. Zo heeft het armatuur een hoge lichtsterkte voor optimale zichtbaarheid. De armatuur wordt geleverd met 3×2 pictogrammen voor een, anderhalf en twee meter afstand en is geschikt voor muurmontage met enkelzijdig pictogram, of voor plafondmontage met dubbelzijdig pictogram. Dit speciale armatuur is, in tegenstelling tot de overige Eaton CrystalWay producten, géén noodverlichting, maar een normaal verlichtingsarmatuur dat aangesloten kan worden op 230V.

Eaton is zich bewust van de impact van het coronavirus op onze samenleving en realiseert zich dat bedrijven een belangrijke bijdrage leveren aan de aanpak daarvan. Daarom zal de winst over dit specifieke 1,5 meter-armatuur in 2020 volledig worden gedoneerd aan (lokale) goede doelen en instanties die zich bezighouden met COVID-19.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.