Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Installatietechniek

De nieuwe EduComfort 1000 schoolventilatie-unit

MG_3298-1-1024×683

9 maart 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Wilt u frisse en gezonde lucht in uw klaslokaal? Dat kan vanaf de meivakantie! De Ned Air EduComfort 1000 is de nieuwste decentrale schoolventilatie-unit met warmteterugwinning die ook kan koelen én verwarmen. 

Klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid zijn veel voorkomende klachten die ontstaan door een slechte luchtkwaliteit in klaslokalen. Dit ontstaat door een te hoog CO2-gehalte en te warme klaslokalen. Met als gevolg een verminderde concentratie, tegenvallende leerprestaties en uiteindelijk een hoog aantal zieke kinderen en leraren. 

Totaaloplossing, eenvoudig en snel

Met de Ned Air EduComfort 1000 kan een ruimte geventileerd, gekoeld én/of verwarmd worden waardoor ook in de zomer en winter een gezond en aangenaam binnenklimaat wordt gecreëerd. Met de ingebouwde CO2-meter wordt de luchtkwaliteit continu gemeten en gecorrigeerd. Nooit meer tocht door open ramen en toch een goede luchtkwaliteit, dat kan met de EduComfort 1000.

Thermisch rendement

Dankzij een thermisch rendement van minimaal 90%, een laag energieverbruik en een installatiegeluid van <33 dB(A) voldoet de EduComfort 1000 aan het Programma van Eisen Frisse Scholen klasse B. En is het toestel uit te breiden met koeling en/of verwarming

Interesse? Direct bestellen is leveren in de meivakantie, neem contact met ons op.  Contact opnemen

Meer weten over schoolventilatie? Ga naar EduComfort 1000 schoolventilatie

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%