Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De meest flexibele draadgoot: JMV flexibele kapstokgoot-draadgoot

De meest flexibele draadgoot: JMV flexibele kapstokgoot-draadgoot

Je hebt slechts 55 mm hoogte nodig om dit flexibele kabeldraagsysteem te kunnen monteren. Door de hoge mate van flexibiliteit is het heel eenvoudig om extra kabels toe te voegen of weg te halen.

De meest flexibele draadgoot

Wil je bekabeling snel en slim installeren op plaatsen waar slechts een  minimale montagehoogte beschikbaar is? Met een gewone draadgoot is dat vaak lastig en onhandig.

De JMV kapstokgoot is dan een slim alternatief. Deze flexibele draadgoot bevestig je rechtstreeks aan de betonnen ondergrond met een minimale hoogte van slechts 55 mm. Door de hoge mate van flexibiliteit is het heel eenvoudig om extra kabels toe te voegen of weg te halen

Zonder gereedschap van richting veranderen

De kapstokgoot-draadgoot kun je zonder gereedschap aan de situatie aanpassen en desgewenst moeiteloos van richting veranderen. Ook buigen, aftakken, inkorten of kruisingen maken behoren tot de mogelijkheden. Je hebt geen C beugels draadeinden en hoekstukken nodig. Met een verbindingsklem kun je de verschillende delen aan elkaar monteren. Wat jouw situatie ook is en welke uitdagingen je in de praktijk ook tegenkomt, deze draadgoot pas je eenvoudig daarop aan.

Geschoten montage

Gaat jouw voorkeur uit naar bevestigen met een schiethamer? Ook dat kan. Bevestig dan deze kapstokgoot-draadgoot met een functiebehoudnagel en schiet zo dicht mogelijk bij een dwars geplaatste ‘kapstok’.

Maximale belasting

Door het lage gewicht en de hoge veerkracht van de dragers van dit kabeldraagsysteem wordt een grote maximale belasting bereikt. Hierdoor kan deze tot 35 kg belast worden en kan er tot wel 3.900 mm² aan kabel in worden gehangen. Slim en snel installeren dus!

Vraag de technische handleiding aan

Wij hebben een technische handleiding gemaakt waarin alle voordelen en technische eigenschappen van de JMV kapstokgoot duidelijk vermeld staan. Download hem via onze website.

Overzicht producten:

  • Kapstok-draadgoot (art.nr. 9700891, EAN nr: 8712978067146), verzinkt staal, 200×50 mm
  • Verbindingsklem tbv kapstokgot (art. nr. 9700892, EAN nr: 8712978067177), incl. schroef M6 en moer
  • Montagestet tbv plafondmontage (art. nr. 9700893, EAN nr: 8712978067207 ), incl. betonschroef 6×40

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.