Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Canalit tilt met de zelfklevende driehoek leidingkoker het wegwerken van kabels naar een nieuw niveau

Canalit tilt met de zelfklevende driehoek leidingkoker het wegwerken van kabels naar een nieuw niveau

De zelfklevende driehoek leidingkoker van Canalit is de ideale oplossing om in een hoek alle snoeren en kabels weg te werken. De koker is zowel horizontaal als verticaal te monteren en is voorzien van een deksel die strak oversteekt. Hierdoor krijgt de koker een naadloze aansluiting op de muur en is hij in vrijwel elke hoek te plaatsen. Voor een snelle, eenvoudige en stofvrije installatie zijn de zijkanten voorzien van zelfklevende tape, waardoor hij beschikt over een hoge kleefkracht op zowel vlakke als oneffen oppervlaktes. Door de strakke afwerking en in combinatie met de juiste kleefkracht, is dit perfect te gebruiken voor iedere installateur.

Bekijk product

Ergernissen rond het wegwerken van kabels zijn verleden tijd

Het lijkt misschien een klein detail, maar voor menig installateur is het een dagelijkse ergernis: tijdens het wegwerken van kabels in hoeken zie je storende naden tussen de koker en de muur. Soms is een hoek niet haaks of is er sprake van een oneffen oppervlak waardoor het verkrijgen van een strakke afwerking een enorm tijdrovend proces is. Dit terwijl een installateur streeft naar perfectie en efficiëntie. Het doel is om de opdrachtgever zo tevreden mogelijk te krijgen. De uiteindelijke gebruiker van de betreffende montagelocatie hoeven geen weet te hebben van wat zich allemaal in die koker bevindt. Sinds kort heeft Canalit dé oplossing voor deze alledaagse ergernissen onder installateurs op de markt gebracht: de zelfklevende driehoek leidingkoker.

Een esthetische stap voorwaarts

Deze zelfklevende driehoekige leidingkoker is zowel horizontaal als verticaal te monteren, van vloer tot plafond. Verder is het voorzien van een deksel die strak oversteekt. Dit aspect is van belang bij het realiseren van een strakke afwerking omdat hierdoor de koker de gewenste naadloze aansluiting op muur krijgt. Ook problemen die naar voren komen met niet-haakse hoeken, worden getackeld door deze handige zelfklevende driehoek leidingkoker. Tel daar nog eens bij op dat de zelfklevende tape een ongekend hoge kleefkracht op zowel vlakke als oneffen oppervlaktes heeft. Indien er toch sprake is van eventuele boorgaten worden deze meteen afgedekt, zo zijn er geen losse hulpstukken meer nodig. Canalit heeft er met de zelfklevende driehoekige leidingkoker op ingespeeld dat het oog ook wat wilt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.