Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Canalit

Met Canalit biedt het vanuit Soest paneelbouwers en industriële gebruikers een uitgebreid programma kunststof kabelkanalen, leidingkokers en bijbehorende producten. Van zelfklevende en van een dubbelzijdige foamtape voorziene leidingkokers tot en met een uitgebreid assortiment bedradingskokers. Installatietechnische componenten van topkwaliteit die uitblinken in veelzijdigheid, flexibiliteit én montagegemak. Per stuk leverbaar in een gerecyclede beschermfolie of, wanneer grotere aantal benodigd zijn, in een stevige doos. Duurzame verpakkingen die ervoor zorgen dat de installateur de materialen altijd schoon en onbeschadigd op de projectlocatie krijgt.

Onderdeel van Klemko Elektrotechniek

Klemko is een Nederlands familiebedrijf dat sinds oprichting in 1946 voornamelijk actief is op de Nederlandse markt is met slimme innovatieve hoogwaardige elektrotechnische producten. Met de formules Klemko Techniek, Maskate en Panflex bouwen we weloverwogen aan een breed scala producten om iedere klant een fan te maken. Met altijd één doel voor ogen:

De installateur sneller, efficiënter en slimmer te laten werken op een laagdrempelige manier.

Vanuit deze filosofie helpen wij onze klanten steeds een stap verder, waarbij Klemko Techniek B.V. zich met de merken Lumiko en Bluegrip richt op o.a. ledverlichting, sensoren, aansluittechniek en bevestigingstechnieken. Maskate B.V. levert met de merken Mepac en Canalit onder andere leiding- en aircokanalen, spijker- en plugclips, bundelbanden en klembeugels. Met deze innovatieve installatiematerialen heeft Klemko Holding een breed scala producten in het assortiment.

algemene informatie

Services Installatiemateriaal Adres Nieuwegracht 26
3763 LB Soest
Nederland
Telefoonnummer 088 - 002 33 00 E-mailadres [email protected] Website canalit.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.