Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Terug naar overzicht

Zwart Techniek B.V.

STROOM: ONMISBAAR ELEMENT BIJ UITVOERING ESSENTIELE BEDRIJFSPROCESSEN

+ GEEN STROOM IS GEEN OPTIE

Bij Zwart Techniek realiseren wij ons dat stroom een onmisbaar element is voor veel bedrijven, om de dagelijkse essentiële bedrijfsprocessen uit te voeren. Het uitvallen of het ontbreken van stroom is voor Zwart Techniek simpelweg geen optie.

Aangezien Zwart Techniek ervoor zorgt dat er continue stroom aanwezig is, een noodstroom aggregaat zorgt er bijvoorbeeld voor dat er stroom geleverd wordt in het geval dat een spanningsnet weg komt te vallen, kunt u als bedrijf altijd de essentiële bedrijfsprocessen blijven uitvoeren.

+ MOGELIJKHEDEN ZWART TECHNIEK

Bij Zwart Techniek zijn de mogelijkheden groots. Van noodstroom aggregaten en power-packs tot groene en hybride energie.

Zwart Techniek is al decennia specialist in de ontwikkeling van stroomvoorzieningen, via natuurlijke grondstoffen en via duurzame energie. Zwart Techniek voorziet in iedere mogelijke vorm van stroom.

+ SYSTEEM DAT CONTINUE STROOM LEVERT

Zwart Techniek is zich ervan bewust dat het belangrijk is om een systeem op te zetten dat zorgt voor continue stroom. Voor ieder bedrijfsproces is er een nieuwe uitdaging die om een ‘tailor made’ oplossing vraagt.

Zwart Techniek heeft de kennis, expertise en ervaring om dergelijke systemen snel, betrouwbaar en klantgericht te ontwikkelen en op te leveren.

+ ZWART TECHNIEK BIEDT MEER SERVICE

Onze visie eindigt uiteraard niet bij de oplevering van een project. Na de oplevering biedt Zwart Techniek extra service. Om ervoor te zorgen dat een installatie optimaal blijft presteren, staan onze technici 24 uur per dag klaar om systemen te testen, onderhouden en te verbeteren. Een stroomvoorziening die voor 100% blijft functioneren kan alleen met de extra service die wij bij Zwart Techniek aanbieden.

-> STROOM, ONMISBAAR ELEMENT
-> CONTINUE STROOMVOORZIENING
-> TESTEN EN VERBETEREN

Voor Engels check: http://zwarttechniek.com
Voor Nederlands check: http://zwarttechniek.nl

algemene informatie

Services (Nood)stroominstallaties Adres Middenhavenstraat 76
1976 CM IJmuiden
Nederland
Telefoonnummer +31(0)255 530 304 E-mailadres [email protected] Website zwarttechniek.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.