Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
WiFi dimmers: unieke nieuwe mogelijkheden!
Met de allereerste WiFi inline dimmer, de unieke Wifi duo dimmer en de enige WiFi pulsdimmer met afstelmogelijkheden zet EcoDim een grote en innovatieve stap op het gebied van smart dimmen.

WiFi dimmers: unieke nieuwe mogelijkheden!

EcoDim voegt drie nieuwe WiFi dimmers toe aan haar assortiment! Met deze dimmers kan EcoDim voorzien in een compleet WiFi pakket met unieke dimmers voor de installateur. WiFi is een populair smarthomeprotocol. Je kunt je lampen hiermee namelijk slim aansturen zonder een hub in bezit te hebben. De WiFi dimmermodule, de WiFi duo dimmer en de WiFi inline dimmer zijn nu verkrijgbaar bij EcoDim. In dit artikel lees je meer over deze gloednieuwe en unieke WiFi dimmers.

Eerste WiFi pulsdimmer met afstelmogelijkheden

De eerste nieuwe dimmer is de ECO-DIM.10 WiFi module. Met deze module kun je een lampengroep via zowel een pulsdrukker als een WiFi smarthome-app aansturen. Een groot voordeel is dat het zowel 2-draads als 3-draads aangesloten kan worden. Hiermee is de dimmer geschikt voor iedere installatie. Tevens zijn de afstelmogelijkheden zeer uniek en uitgebreid. Met de MIN en MAX functie kunnen het optimale dimbereik en de lichtstabiliteit in de laagste en hoogste lichtstand geregeld worden. En met de Speed potmeter stel je de snelheid van dimmen (bij indrukken van de pulsdrukker) in. Tot slot is het aansluitvermogen zeer ruim, namelijk maar liefst 0-200W LED.

Primeur: WiFi duo dimmer mét druk/draaiknoppen

De ECO-DIM.05 WiFi is de allereerste WiFi duo dimmer met druk/draaiknoppen ter wereld. Hiermee kun je twee lichtgroepen vanuit één inbouwdoos aansturen. Je bedient de dimmer vanuit een WiFi smarthome-app of fysiek met twee druk/draaiknoppen. Beide lichtgroepen zijn apart te bedienen. Het aansluitvermogen is 2x 100W LED. De MIN en MAX afstelling zorgen voor een optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit. Ook dit is een unieke functie voor een WiFi duo dimmer, net als het feit dat deze 2-draads is aan te sluiten (zonder nuldraad). Bovendien is deze dimmer geschikt voor alle dimmerknoppen met een D-vormig gat. Ook zijn bijpassende dimmerknoppen leverbaar voor de raamwerken van Busch-Jaeger, Berker, Gira, JUNG, Merten en PEHA.

Samen met de ECO-DIM.07 WiFi (de conventionele WiFi inbouw dimmer) vormen de drie dimmers een compleet assortiment in WiFi dimmers waar de installateur uitstekend mee uit de voeten kan, in elke situatie zonder hub.

LED-armaturen bedienen met WiFi

De laatste nieuwe WiFi dimmer is de ECO-DIM.13 WiFi inline dimmer. Dit is de eerste WiFi inline dimmer op de markt! Met deze dimmer stuur je LED-armaturen slim aan door simpelweg deze voor de dimbare voeding/lamp (boven het plafond) te plaatsen. Het aansluitbereik is 0-250W LED. Verder heeft de ECO-DIM.13 een MIN afstelling waarmee je de lichtstabiliteit en de optimale dimbaarheid in het laagste lichtniveau uitstekend regelt.

Compleet en uniek WiFi dimmerpakket

Met de allereerste WiFi inline dimmer, de unieke Wifi duo dimmer en de enige WiFi pulsdimmer met afstelmogelijkheden zet EcoDim een grote en innovatieve stap op het gebied van smart dimmen. Samen met de ECO-DIM.07 WiFi (de conventionele WiFi inbouw dimmer) vormen deze drie dimmers een compleet assortiment in WiFi dimmers waar de installateur uitstekend mee uit de voeten kan, in elke situatie zonder hub. Sterk en slim, dat zijn de WiFi dimmers van EcoDim.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.