Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Welk gereedschap gebruik jij?

Welk gereedschap gebruik jij?

Het belang van kwalitatief goede gereedschappen
Als professioneel installateur, bouwvakker of doe-het-zelver heb je voor jouw werkzaamheden kwalitatief goed elektrisch gereedschap en handgereedschap nodig. Maar waarom is kwaliteitsgereedschap zo belangrijk? En welke gereedschappen en accessoires mogen in de gereedschapskist van de professional zeker niet ontbreken?

Voordelen van goede gereedschappen
Het gebruik van gereedschappen van hoge kwaliteit, zoals Dewalt gereedscchap, biedt de nodige pluspunten. De belangrijkste hiervan zijn:

  • Goed gereedschap betekent dat je een bouwklus of onderhoud op een snelle en succesvolle manier kunt aanpakken. Kwalitatief bovengemiddeld gereedschap is namelijk goed te gebruiken en doet wat het belooft.
  • Wanneer je kwaliteitsgereedschap aanvraagt, heb je de zekerheid dat jouw gereedschappen – of het nu machines, apparaten of handgereedschap is – lang meegaat. Op langere termijn is goed werkend gereedschap van een beter merk dan ook vaak een voordeligere keuze dan goedkopere gereedschappen.
  • Optimale veiligheid is in de bouw- en kluswereld natuurlijk prioriteit nummer één. Met name klussen als boren, zagen, schuren of lassen moeten veilig en zorgvuldig kunnen worden uitgevoerd. Wie gereedschap van betere merken gebruikt, kan vertrouwen op de veiligheid van het materiaal. En dat werkt wel zo lekker natuurlijk!
  • Ten slotte zorgt het gebruik van kwaliteitsgereedschap voor een beter imago van jouw bedrijf. Klanten zien dat je met goede en betrouwbare apparaten en gereedschappen werkt en jouw werk dus uiterst serieus neemt.

 

Soorten gereedschappen die je als professionals nodig hebt 
De gereedschap en accessoires die je als professioneel bouwvakker nodig hebt, zijn natuurlijk in belangrijke mate afhankelijk van jouw professie en specialisatie. Een metselaar heeft andere gereedschappen nodig dan een loodgieter, timmerman of installateur. Maar over het geheel genomen is de kerninhoud van de gereedschapskist van deze vakmannen hetzelfde. Handzagen, ijzerzagen, elektrische boormachines of accuboormachines, sleutelsets, schroevendraaiers, een waterpomptang, spanningzoekers, vijlen en schuurapparatuur mogen in elk geval niet ontbreken. Maar vergeet ook ander cruciaal gereedschap niet, zoals tangen, freesmachines, beitels, dop- en ringsleutels, priemen en hamers. Ten slotte zijn de basisaccessoires nodig voor de vakman, zoals meetapparatuur en extra benodigdheden. Denk hierbij aan de befaamde waterpas, de rolmaat en verder natuurlijk ook voldoende schroeven, spijkers, moeren en bouten in allerlei soorten en maten, en natuurlijk zaken als reserveaccu’s, bedrading, lijm en schuurpapier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.