Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Verkrijgbaar bij Isolectra het nieuwste product van Eelectron voor in hotels, de Virtual Holder Logic.

Verkrijgbaar bij Isolectra het nieuwste product van Eelectron voor in hotels, de Virtual Holder Logic.

Isolectra voegt de Virtual Holder Logic toe aan haar productassortiment. Een nieuw product speciaal voor transparante besturing en duidelijk comfort in hotels.

De producten van Eelectron worden steeds vaker toegepast in een hotel. Een hotel is namelijk een complexe omgeving met bijzondere aandacht voor:

  • optimale klantbeleving door middel van comfort en design
  • het leveren van een kwaliteitsdienst via operationele efficiëntie en integratie

De bediening van een hotelkamer moet eenvoudig en ‘huiselijk’ van aard zijn. Alles wat te ingewikkeld of slecht ontworpen is, kan een punt van ergernis zijn voor klanten die niet bekend zijn met de bedieningssystemen.

Toegangscontrole
Door de “Virtual Holder-functie” te gebruiken, kan de traditionele Key Card Holder voor toegangscontrole achterwege blijven. De logische module biedt een set parameters en communicatie objecten die, op de juiste manier geconfigureerd, het toelaten om in te stellen of de klant in de kamer is of niet.

Aanwezigheidsdetectie
Nauwkeurige aanwezigheidsinformatie is mogelijk dankzij integratie met de deur magneet sensor. De aanwezigheidsdetectie oplossing kan de aanwezigheid van de gast in de kamer meten met behulp van een of meer speciale aanwezigheidssensoren. Het systeem gebruikt ook andere gebeurtenissen op de kNX bus om aanwezigheid in de ruimte te bepalen. Het detecteert ook onverwachte aanwezigheid in de kamer en kan verschillende gebruikspatronen onderscheiden.

Wanneer de ruimte bezet is, heeft de klant volledige controle over alle kamerverlichting en temperatuurregelaars.

Wanneer er niemand in de ruimte aanwezig is wordt de verlichting met een vertraging uitgeschakeld en wordt het HVAC-systeem naar de gewenste temperatuur geregeld.

Als de kamer niet gereserveerd is, gaat alle verlichting uit en wordt de HVAC op een geschikte basistemperatuur teruggesteld.

De automatische detectie functie is geïntegreerd in de 9025-serie en de AD84C01KNX analoge / digitale module zonder de noodzaak van het gebruik van speciale regeleenheden of speciaal gereedschap.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 010 285 54 44

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.