Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Uitblaaspatroon eenvoudig aanpassen

Uitblaaspatroon eenvoudig aanpassen

Nieuw in het assortiment van Systemair: BIA. Met dit variabele geometrische verdringingsrooster is het heel eenvoudig om het uitblaaspatroon aan te passen. Het hoog inducerende rooster is gemaakt van verzinkt geperforeerde plaatstaal en heeft een zeer laag drukverlies.

De BIA heeft compacte afmetingen, een nauwkeurige aanpassing van verschillende uitblaaspatronen voor verwarmde en gekoelde lucht, een drukval onafhankelijk van het uitblaaspatroon, handmatige of gemotoriseerde uitvoering en is eenvoudig en snel te installeren op hoogtes van 0 tot 5 meter.

Omschrijving

De BIA is een variabel geometrisch en hybride verdringingsrooster. Het rooster is hoofdzakelijk bedoelt voor comfort ventilatiesystemen voor industriële toepassing of voor kantoren en publieke hallen. De BIA heeft een compacte maatvoering. Het rooster kan nauwkeurig worden afgesteld op verschillende uitblaaspatronen voor verwarmde of gekoelde lucht. Bij het verstellen van het uitblaaspatroon onstaat er geen verandering in het drukverlies. De BIA bestaat zowel in een uitvoering voor handmatige verstelling of gemotoriseerde verstelling. De BIA kan snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden van 0 tot 5 meter hoogte.

Typen verdringingsrooster BIA

• BIA-…-HC: Variabel geometrisch en hybride verdringingsrooster met handmatige bediening.
• BIA-…-MC: Variabel geometrisch en hybride verdringingsrooster met servomotor bediening. ( AC 24V met stuursignaal 0-10V)

Ontwerp

De behuizing van het rooster is gemaakt van geperforeerd plaatstaal. Naast de uitvoering van verzinkt geperforeerde plaatstaal is er ook een versie van RVS A316 roestvrij staal beschikbaar voor een betere bescherming in geval van condensgevoelige ruimten of ruimten met een hoge luchtvochtigheid. De luchttoevoerzijde met rubberen afdichtingsring past op de standaard ronde kanalen. Het bovenste deel van het rooster met verticale sleufperforatie zorgt voor een vertikaal uitblaaspatroon met een hogere  snelheid over het rooster.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.