Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Totaalpakket voor schone lucht, verwarming en koeling. Binnenklimaatoplossingen om fijn te wonen
Vloerverwarming en -koeling kun je monitoren en aanpassen met de Sentio zoneregeling.

Totaalpakket voor schone lucht, verwarming en koeling. Binnenklimaatoplossingen om fijn te wonen

Comfort in huis is misschien wel het allerbelangrijkst voor mensen, met schone lucht, aangename warmte of juist verkoeling. Daarin wil Wavin geen concessies doen. Of het nu gaat om efficiëntie, ruimte of uitstraling: alles moet perfect zijn. Maar ook eenvoudig te bedienen en eenvoudig aan te passen aan ieders persoonlijke wensen. Comfortbeleving is immers voor iedere persoon anders. Daarvoor biedt Wavin een totaalpakket op het gebied van binnenklimaatoplossingen.

Met de producten van Wavin bied je je klanten de beste oplossingen op het gebied van kwalitatief ventileren en duurzaam verwarmen en koelen. Met het nieuwe Ventiza luchtverdeelsysteem haal je bijvoorbeeld frisse lucht naar binnen, terwijl je met de slimme zoneregeling Sentio de vloerverwarming en -koeling kunt monitoren en aanpassen. Marrie Kralt, product manager bij Wavin, legt uit: “Met de zoneregeling kun je in iedere ruimte apart het binnenklimaat beheersen. Dit zorgt voor een hoog niveau van comfort en levert daarbij een aanzienlijke bijdrage aan de verduurzaming van gebouwen door het minimale energiegebruik. Waar niemand komt, hoef je immers niet te verwarmen.”

Installatiegemak

“Wavin heeft een duidelijke visie op het gebied van binnenklimaat”, gaat Kralt verder. “Er wordt door experts continu gewerkt aan nieuwe producten en oplossingen. Grotendeels worden deze in eigen beheer geproduceerd. Daardoor heeft Sentio bijvoorbeeld een aantal voordelen die alternatieve merken niet bieden, zoals de complete regelunit en het installatiegemak. Er zijn profielen voorgeprogrammeerd voor de meest voorkomende situaties en de installateur kan de juiste instellingen kiezen door het aanklikken van deze profielen. De Sentio app zorgt er vervolgens voor dat de verwarming en koeling zeer gemakkelijk op afstand te bedienen is voor de bewoner.”

Energie besparen

Dit jaar introduceerde Wavin Ventiza: een uniek luchtverdeelsysteem van slagvast PVC dat ook makkelijk en snel te installeren is. “Wavin biedt met het nieuwe luchtverdeelsysteem een oplossing tussen ventilatie-unit en ventiel. Dankzij het unieke ovale productdesign is het ideaal voor situaties met een lage inbouwhoogte van betonnen vloeren. Bovendien is PVC volledig recyclebaar en heeft het van alle materialen voor ventilatiekanalen de laagste wandruwheid. Dit leidt tot minder vuilafzetting en minder weerstand. Allemaal ingrediënten om energie te besparen”, aldus Kralt. De producten van Wavin zijn verkrijgbaar via verschillende technische groothandels.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.