Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
<strong>Ontdek de DELABIE nieuwigheden voor het begin van dit jaar.</strong>

Ontdek de DELABIE nieuwigheden voor het begin van dit jaar.

TEMPOMATIC 4 elektronische douche voor inbouw

Deze nieuwe automatische douchekraan wordt in de muur ingebouwd dankzij de waterdichte, aanpasbare en moduleerbare DELABIE inbouwdoos. Deze oplossing is meer dan design, hij is eenvoudig te installeren en vergemakkelijkt het onderhoud dat van voor, en zonder het demonteren van de kraan gebeurt. De TEMPOMATIC 4 douche is DE inbouw oplossing voor 100 % hygiëne en zorgt voor 80 % waterbesparing.

Beschikbaarheid voorzien 2de semester 2023.RAINY douchekop met regenstraal

De regenstraal van de RAINY douchekop is zacht en omhullend.Naast zijn strak en tijdloos design is deze douchekop bovendien 80 % waterbesparend. Zijn installatie wordt vereenvoudigd door de douchekop op de koppeling vast te klikken, die van te voren in de muur werd gevestigd.


SPORTING 2 zelfsluitend douchepaneel met regenstraal

De iconische SPORTING 2, ontworpen en vervaardigd door DELABIE, is beschikbaar in een tweede versie. De traditionele kalkwerende douchekop wordt vervangen door een douchekop met regenstraal. Dit biedt gebruikers optimaal comfort en een werkelijk gevoel van welzijn onder de douche.


Zeepverdeler douchemodel 510579

Deze nieuwe zeepverdeler vervolledigt het DELABIE gamma van doucheproducten. Het water kan het zeepreservoir niet binnendringen doordat het 100 % waterdicht is. Het design in aluminium past perfect bij de DELABIE douchepanelen en vormt zo een harmonieus DUO.


EP wastafelmengkraan met drukcompensatie 2721TEP

DELABIE herontwerpt zijn gamma van wastafelmengkranen met drukcompensatie 2721TEP. Het ontwerp voldoet aan de eisen van bacteriegroei beheersing en antiverbrandingsveiligheid in zorginstellingen. De mengkraan 2721TEP maakt thermische spoelingen zonder het demonteren van de greep mogelijk, terwijl het binnenwerk met drukcompensatie een perfecte stabiele temperatuur verzekert.


FINO design urinoir in mat zwart rvs

Probeer het FINO urinoir in rvs met afwerking mat zwart Teflon®! Het zorgt niet alleen voor een BLACK TOUCH, maar verzekert ook een optimale hygiëne en stevigheid, wat van essentieel belang is in publieke ruimten. Dit urinoir past perfect bij de DELABIE bedieningsplaten in zwart gehard glas voor urinoirs.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.