Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Strada Hybrid | Koelen én verwarmen met de radiator van de toekomst

Strada Hybrid | Koelen én verwarmen met de radiator van de toekomst

De nieuwste innovatieve radiator van Jaga Climate Designers is de Strada Hybrid. Naast de Low-H₂O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft dit systeem óók het vermogen om de ruimte snel te koelen.

  • Strada Hybrid werkt efficiënt óók op de laagste watertemperatuur
  • Laagste geluidsniveau en gegarandeerde afgifte volgens NEN16430
  • Reageert snel op jouw leefritme en wisselende weersomstandigheden
  • Verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp
  • In combinatie met een warmtepomp energie-efficiënt koelen
  • HR-ketels kunnen maximaal presteren op hun laagste temperatuur

 

Om het bij lage watertemperaturen nog behaaglijk warm te krijgen zijn veel grotere radiatoren noodzakelijk. Jaga Hybrid radiatoren bevatten het gloednieuwe DBH-systeem. DB staat voor Dynamic Boost, waardoor de radiator niet groter hoeft in combinatie met een warmtepomp. Het DBH-systeem vergroot de afgifte enorm.
De H van Hybrid staat door de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert Strada Hybrid de hoogste afgifte.

 

PERFECT GESTUURD KOELEN EN VERWARMEN

Met Strada Hybrid installeer je een totale klimaatoplossing in iedere woning, waarbij elke functie optimaal gestuurd is om het hoogste comfort en een minimaal energieverbruik te garanderen. De prestaties van de Strada Hybrid zijn gemeten naar de Europese standaard NEN16430.

Een woning is een dynamisch gegeven met wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt snel en nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor het energieverbruik én het comfort.

AUTOMATISCH OMSCHAKELEN VERWARMEN/KOELEN

Strada Hybrid is voorzien van sensoren voor de ruimte- en watertemperatuur, waardoor volautomatisch de juiste werkingsstand geactiveerd wordt. Het bedieningspaneel toont de functie en de ventilatorsnel­heid aangegeven door rode LED-lampjes bij verwarmen en blauwe bij koelen.

FUTUREPROOF SPREID UW INVESTERING

Nog geen een warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur en op hun hoogste rendement werken. Zo bespaar je direct op de energierekening en is de installatie klaar voor een toekomst zonder CO2-uitstoot en CV-ketel. Elk moment kun je omschakelen naar een installatie met een warmtepomp en dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen.

Ontdek meer op www.jaga.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.