Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Steungrepen in zwart: comfort, welzijn en design voor iedereen
Het sanitair wordt vandaag de dag beschouwd als uithangbord voor instellingen.

Steungrepen in zwart: comfort, welzijn en design voor iedereen

De Delabie groep, expert in toegankelijke en sanitaire producten voor publieke ruimten, breidt haar Be-Line® assortiment uit met een nieuwe afwerking in mat zwart. Vanaf nu zijn ook de steungrepen volledig in het zwart verkrijgbaar.

De Be-Line® steungrepen en douchezitjes nemen het stigmatiserend aspect van toegankelijk gemaakt sanitair weg voor mensen met een tijdelijk, gedeeltelijk of definitief verlies van mobiliteit. Deze innovatieve producten maken sanitaire voorzieningen zowel aangenaam als toegankelijk. Hun esthetische vormgeving wordt gekenmerkt door strakke, onopvallende lijnen die op natuurlijke wijze opgaan in de ruimte.

De esthetische vormgeving wordt gekenmerkt door strakke, onopvallende lijnen.

Ga voor volledig zwart

De verschillende afwerkingen zorgen voor een visueel contrast met de muur en passen zich aan alle soorten interieurstijlen aan. Voor een ‘Total BLACK look’ maken deze grepen het BLACK SPIRIT assortiment compleet, dat reeds elektronische kranen, zeepverdelers, toiletpapierhouders, kledinghaken en handendrogers, maar ook wastafels, toiletten en urinoirs omvat. Dit elegante assortiment in zwart ondersteunt de opwaardering van sanitair in publieke ruimten. Het sanitair wordt vandaag de dag immers beschouwd als uithangbord voor instellingen.

Veiligheid en welzijn

Zoals alle toegankelijkheidsproducten van Delabie biedt dit Be-Line® gamma ook tien jaar garantie. De grepen zijn geschikt voor iedereen: het gedeeld gebruik van de sanitaire ruimte is aangenamer en geeft elke gebruiker een gevoel van welzijn en comfort.

Zwart, ook stijlvol in publieke ruimten 

Zwart is tijdloos en een vaste waarde die een stijlvolle uitstraling geeft aan het sanitair en zorgt voor een retro- en industriële sfeer. Delabie weet dat er specifieke producten ontworpen moeten worden die bestand zijn tegen intensief gebruik en die eenvoudig te reinigen zijn. Dit om een optimale hygiëne te garanderen voor alle gebruikers. Daarom koos Delabie ervoor om tevens een assortiment sanitaire toestellen te ontwikkelen in RVS 304 met een afwerking in mat zwart Teflon®. Deze nieuwe wastafels, toiletten en urinoirs beantwoorden zowel aan de zwarte trend in sanitaire voorzieningen als aan de vereisten voor openbare gebouwen. 

Zwart is tijdloos, geeft een stijlvolle uitstraling en zorgt voor een retro- en industriële sfeer.

Teflon®

Teflon® of PTFE is een materiaal dat bestand is tegen chemische producten. Dit is hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor pannen en kookpotten in de keuken. Sanitaire voorzieningen (wastafel, toilet, urinoir) worden echter niet blootgesteld aan dezelfde belasting als een pan in de keuken (hoge temperaturen, gebruik van snijdend materiaal zoals een mes), waardoor de zwarte afwerking langer intact zal blijven. Bovendien heeft Teflon® een beperkte grip. Kalkaanslag, de belangrijkste vijand van zwarte kleur, zal zich dus moeilijk kunnen vasthechten. Bijgevolg worden het onderhoud en de reiniging van uw sanitaire toestellen vereenvoudigd. 

German Design Award

Het FINO design urinoir in RVS met afwerking in mat zwart Teflon® is inmiddels bekroond met een Special mention tijdens de German Design Award 2023. Deze prijs, toegekend door de jury van experts van de Duitse Raad van Design, staat binnen de wereld van designwedstrijden gekend als één van de meest erkende ter wereld en heeft een gedegen reputatie opgebouwd. Jaarlijks worden diverse designproducten beoordeeld en geselecteerd voor hun individuele vernieuwende bijdrage. Dit FINO design urinoir weegt niet veel en is eenvoudig te plaatsen. De verborgen hevel is ideaal voor gebruik in publieke ruimten zoals restaurants, scholen of kantoren. 

Ook de TEMPOFLUX 3, een zelfsluitende toiletkraan met directe spoeling, viel in de prijzen. Dit product won de Muuuz International Awards 2022 in de categorie Interieuruitrusting.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.