Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Slimme deelrenovatie overtuigt de gehele jury

Slimme deelrenovatie overtuigt de gehele jury

HSK met product award “Badcomfort voor generaties” bekroond

Tijdens de ISH in Frankfurt werd het RenoConcept van HSK Duschkabinenbau in de productgroep voorwandsystemen onderscheiden met de designprijs “Badcomfort voor generaties”.  Deze gerenommeerde award werd voor de vierde maal toegekend door het “Zentralverband Sanitär Heizung Klima” (ZVSHK). Een internationale jury van experts onderscheidt uitzonderlijke badkamerproducten die esthetiek combineren met een barrièrevrije functionaliteit. Van de 46 genomineerden kwam HSK Duschkabinenbau als beste uit de bus met het deelrenovatiesysteem RenoConcept dat een snelle en eenvoudige deelrenovatie in de badkamer mogelijk maakt. 

RenoConcept van HSK brengt volledig nieuwe mogelijkheden in de badkamer-inrichting en vereenvoudigt deelrenovatie van badkamers. De draagplaten van hardschuim kunnen met gewoon gereedschap worden verwerkt en individueel aan elkaar worden gezet. Zo kunnen ze volledig worden aangepast aan de ruimtelijke omstandigheden en kan in elke badkamer de oude badkuip of hoge douchebak in een handomdraai worden veranderd in een inloopdouche – geheel zonder vuil en tijdrovend sloop- en tegelwerk.

In een paar stappen een droombadkamer
Bij de deelrenovatie met RenoConcept wordt eerst de oude badkuip of douchebak verwijderd. Vervolgens installeert de vakman op de gewenste plaats de opbouw-
kraan en brengt de nieuwe, drempelvrije douchebak aan. Daarna worden de draagplaten afzonderlijk op locatie aangepast en aan de wand gemonteerd. Afstemming met andere vakgebieden zoals een tegelzetter is niet meer nodig waardoor kosten en montagetijden lager uitvallen. Ook beschadiging van in de wand gelegde elektriciteits- en waterleidingen is dankzij de opbouw-montage uitgesloten.

Tot het deelrenovatiesysteem behoren naast de hardschuim-draagplaten ook functionele aansluitprofielen en de RenoDeco wandbekledingspanelen met moderne decorvarianten. Zo wordt de nieuwe barrièrevrije douche ook optisch een highlight. De decoratiepanelen zijn leverbaar in talrijke designs – van rustieke houtlook tot markante betonlook – waardoor op ieders smaak kan worden aangesloten.

Tijdens de laatste stap wordt de nieuwe douchecabine gemonteerd. Optioneel biedt HSK als alternatief voor de klassieke douchebakken ook inloopdouchevloer-elementen in verschillende afmetingen, waarvan het uiterlijk op de RenoDeco-panelen is afgestemd.

RenoConcept

Met het deelrenovatiesysteem RenoConcept wordt een verouderde badkuip in een handomdraai getrans-formeerd in een chique inloop douche.


Bekroonde innovatie
Snelle, schone en naadloze modernisering zonder sloopwerk, waardoor de montagetijden en kosten tot een minimum worden beperkt en elke badkamer individueel kan worden aangepast – deze eigenschappen overtuigden het jurypanel van experts van het ZVSHK dusdanig, dat RenoConcept van HSK met de award “Badcomfort voor generaties” werd bekroond.

Joachim Schulte, managing partner bij HSK, is blij met de prijs: “Het winnen van de award toont ons dat wij met onze producten de juiste weg zijn ingeslagen. Voor klanten en geïnteresseerden is dit een bevestiging dat ze met HSK zowel gebruiksvriendelijkheid als esthetiek krijgen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.