Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Slimme combinatie van ventilatiesystemen voor elk type woning
De complete Flair-familie is dé meest duurzame ventilatieoplossing voor nieuwe en bestaande woningen, groot en klein.

Slimme combinatie van ventilatiesystemen voor elk type woning

Bedrijf heeft tijdens VSK+E mooi nieuws voor de installateur

Ben je als installateur op zoek naar slimme en veelzijdige ventilatieoplossingen met warmteterugwinning (WTW)? Dan mag tijdens de aanstaande VSK+E een bezoek aan hal 11, stand D080 niet ontbreken. Dáár zet Brink Climate Systems namelijk zowel de complete, vijf varianten tellende Flair-serie als het slimme en energiezuinige Multi Air Supply systeem voor de bestaande bouw vol in het licht. Albert van Lohuizen, commercieel manager Nederland binnen Brink, kijkt dan ook erg uit naar het evenement in de Utrechtse Jaarbeurs.

Zoals de beursorganisatie op de website al belooft, gaat iedere bezoeker aan VSK+E slimmer naar huis. Dat is zeker het geval wanneer er een tussenstop wordt gemaakt bij de stand van Brink Climate Systems. “Op VSK+E vertellen wij ons verhaal over alle ventilatietoestellen van de Flair-serie”, aldus Van Lohuizen. “Na de eerdere introductie van de Flair 300, 400 en de compacte 200, hebben we onlangs de Flair 450 en 600 aan het programma toegevoegd. Daarmee is de nieuwe standaard in ventilatie met warmteterugwinning compleet. In vervolg daarop lanceren we tijdens VSK+E iets nieuws, waarmee de installatieprofessional makkelijker en sneller de juiste keuze kan maken voor de best passende oplossing.”

Multi Air Supply: ventilatie met WTW zonder toevoerkanalen. Het kan!

Overal toepasbaar 

Dankzij de uitbreiding dekt de Flair uiteenlopende ventilatiecapaciteiten, van 200 tot 600 m3/h. “Met dit extreem stille en energiezuinige systeem hebben we voor elke woning een hoogwaardige ventilatieoplossing paraat”, meent Van Lohuizen. “Niet alleen zorgen de constante flow ventilatoren samen met de geïntegreerde besturing voor een optimale balans tussen de in- en uitgaande lucht, ook de mogelijkheden zijn eindeloos. Het systeem, geschikt voor zowel nieuwbouw-, renovatie als prefabprojecten, past overal. In starterswoningen, maar ook binnen riante villa’s en appartementencomplexen. En overal ervaart de gebruiker de vele voordelen. Ventileren zonder warmteverlies of koude tocht, energiebesparing, een behaaglijke binnentemperatuur én een excellente luchtkwaliteit: de Flair zorgt ervoor.”

Geen toevoer nodig

Is de Flair-serie helemaal op zijn plaats in woningen waar toevoerkanalen aanwezig zijn, het Multi Air Supply systeem van Brink Climate Systems kan ook worden toegepast in omgevingen waar dergelijke voorzieningen ontbreken. Daarmee biedt het systeem in het kader van de energietransitie volop mogelijkheden rondom de duurzame renovatie van woningen. “Het CO2-gestuurde ventilatiesysteem bestaat uit een WTW-unit, zoals de Flair, en een aantal kleinere ventilatoren (Indoor Mixfans, red.) die naar wens in de wand tussen de hal en de diverse verblijfsruimtes kunnen worden geplaatst”, vertelt Van Lohuizen. “Dat alles levert een optimaal en prettig binnenklimaat op. Bovendien kies je met het Multi Air Supply systeem voor een apparaat dat snel, gemakkelijk en zonder al te forse ingrepen in bestaande woningen kan worden aangebracht. De afvoerkanalen die vaak al aanwezig zijn in onder andere badkamer, toilet en keuken zijn voldoende.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.