Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Samen door het vuur voor een optimale brandveiligheid

Samen door het vuur voor een optimale brandveiligheid

Een brand is niet altijd te voorkomen, maar als installateur kunt u wel de risico’s beperken. Met de brandwerende dozen en doorvoeren van Attema weet u zeker dat u aan alle veiligheidseisen voldoet. Eenvoudig, betrouwbaar én voordelig.

Brandwerende doorvoeren voor elke situatie

Het was altijd een behoorlijke smeerboel om kabel- en buisdoorvoeren brandwerend te maken. Maar met de praktische doorvoeren voor kabels en buizen van Attema dicht de installateur voortaan zelf het gat rond de leidingen betrouwbaar af. Schoon en voordelig. Dat scheelt veel tijd en kosten. Voor kabel- en buisbundels zijn ook speciale Attema doorvoeren met een geïntegreerd rookdicht inzetstuk verkrijgbaar. Zo hebt u een brandveilige oplossing voor elke situatie. Heel gemakkelijk!

naamloos 3 kopieren

Omdat de brandwerende doorvoeren een open inleg hebben, brengt de installateur ze snel en eenvoudig aan, op elk willekeurig moment van het installatieproces. Zelfs als de leidingen al in de wand zitten.

 

Praktisch en snel

De brandwerende doorvoeren LS90 en RS90 van Attema zijn kant-en-klare doorvoeren: één voor kabels en één voor buizen. Omdat ze een open inleg hebben, brengt de installateur ze snel en eenvoudig aan, op elk willekeurig moment van het installatieproces. Zelfs als de leidingen al in de wand zitten. De nieuwe, grote DS90 doorvoeren voor kabels- en buisbundels maken het u nog gemakkelijker, vooral bij een regelmatig wijzigende kabelbezetting.

Brandwerende hollewand- en centraaldozen

Natuurlijk vindt u bij Attema ook diverse brandwerende hollewand- en centraaldozen om de risico’s bij brand te beperken. Deze producten zijn uitgebreid getest en voldoen zelfs onder de meest extreme omstandigheden aan de NEN-normen. Hiermee voldoet u dus ook aan de aangescherpte brandveiligheidseisen en borgt u gemakkelijk en snel de veiligheid van gebouwen én mensen. Dat is installeren volgens Attema.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.