Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Plug-and-play naar energielabel C:

Plug-and-play naar energielabel C:

In onze kantoren wordt ca. 20-30% van het totale energieverbruik besteed aan verlichting. Dat blijkt uit een onderzoek van de Nederlandse Licht Associatie.

Op de post zijn aanzienlijke besparingen mogelijk. Zo worden met de duurzame LED-armaturen van TRILUX eenvoudig energiebesparingen tot 60% gerealiseerd! En wanneer hier aanwezigheid- of daglichtsensoren van B.E.G. Luxomat aan worden toegevoegd, zijn de besparingen nog veel groter! Ook resulteren beide maatregelen in een beter energielabel voor uw kantoorgebouw. Zowel de TRILUX-armaturen als B.E.G.-sensoren zijn standaard (te) voorzien van Wieland GST18® connectoren, waardoor de gehele installatie plug-and-play en tot 90% sneller geïnstalleerd kan worden. Hiermee komen TRILUX, B.E.G. en Wieland-leverancier Isolectra perfect tegemoet aan de wens van veel kantoren, om slim én snel naar energielabel C te gaan.

Werk aan de winkel…

Volgens cijfers van het RVO zijn er in Nederland zo’n 62.000 kantoren, die aan de energielabel C plicht moeten voldoen. Op dit moment hebben circa 7.000 kantoren een label D, E of F. Meer dan de helft van de gebouwen (circa 34.000) heeft nog geen label geregistreerd. Voor al deze kantoren is er werk aan de winkel, om te voorkomen dat zij na 2023 niet meer gebruikt of verhuurd mogen worden.

Eenvoudige en snelle labelsprong

Om slim en snel een labelsprong te kunnen maken, is de overstap naar LED-verlichting aan te bevelen. Echter wordt deze overstap nog (te) vaak als lastig ervaren. Met het Wieland GST18® stekerbare installatiesysteem biedt Isolectra hiervoor een eenvoudige én kostenefficiënte oplossing.

Besparen op de kostenpost verlichting zorgt voor een beter energielabel in een kantoorgebouw. Hoe? Lees het hier!

Interessante subsidieregelingen

Ook de TRILUX LED-armaturen en B.E.G.-sensoren zijn een zeer rendabele keuze. Beide producten komen in aanmerking voor diverse subsidieregelingen vanuit de overheid, zoals de Energie-InvesteringsAftrek (EIA). Benieuwd of de vervanging van uw verlichting hier ook voor in aanmerking komt? Neem dan contact op met 010-285 54 44 of energielabelC@isolectra.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.