Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Onze missie? Altijd stroom’

‘Onze missie? Altijd stroom’

“Als specialist op het gebied van noodstroomsystemen speelt B&A Projects verschillende rollen. Waar we de ene keer optreden als adviseur, zorgen we een andere keer voor de technische begeleiding van een project. In een ander geval zijn wij verantwoordelijk voor de technische uitvoering, op zowel elektrisch als mechanisch gebied. We willen graag in een vroegtijdig stadium betrokken zijn om mee te denken over de beste oplossing voor de klant. Zo kunnen we alle expertise van B&A Projects inzetten. We maken en houden stroom langdurig beschikbaar, met een optimale betrouwbaarheid, zodat de primaire processen bij onze klanten ongestoord doorgang kunnen vinden. One missie is ‘Altijd Stroom’; ons dienstenpakket staat daar volledig in dienst van.” Aan het woord is Arie Ouweneel, Salesmanager bij B&A Projects in Houten.

B&A Projects

Het pand van B&A Projects.

 

ONE-STOP-SHOPPING VAN TRAFO TOT STOPCONTACT

B&A kent vanaf het allereerste begin een constante groei. Echter vanaf 2017 is het wat harder gegaan. “We hebben een behoorlijke groei doorgemaakt en willen dit zowel op Services- als op Projects-gebied nog verder uitbouwen”, vertelt Ouweneel. “Het is voor klanten prettig dat er één partij verantwoordelijk is voor de noodstroomvoorziening. Het one-stop-shopping principe brengt overzicht en rust. Klanten vinden ons bijzonder, omdat we zoveel disciplines onder één dak hebben. Dat is naar onze mening ook de reden waarom we een goede, natuurlijke groei doormaken.” In 2018 heeft B&A Supplies de paneelbouwactiviteiten van Crocolectro overgenomen. “We bouwen met name externe bypasspanelen en DC breakersystemen. Deze activiteit is complementair aan de overige diensten en sluit mooi aan op de filosofie om als noodstroomspecialist alles binnen noodstroom te kunnen leveren.” Op dit moment streeft B&A Projects naar het ISO 9001- en SCIOS-certificaat. Zij heeft hiervoor alle bedrijfsprocessen, diensten en producten tegen het licht gehouden en waar mogelijk verbeterd. “Als de certificaten binnen zijn, biedt dat nieuwe mogelijkheden”, vertelt Ouweneel. “We mogen dan zelf SCIOS-, EBI- en PI-inspecties uitvoeren. Ik heb er vertrouwen in. Beide certificeringsprocessen zijn bijna afgerond.” Rijst natuurlijk de vraag of de klant deze hoge ambitie van B&A Projects ook signaleert? Dat werd onderzocht met een externe enquête. Deze wees uit dat de keuze voor B&A Projects vooral wordt gemaakt vanwege hun kennis, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid.

B&A Projects

Het is voor klanten prettig dat er één partij verantwoordelijk is voor de noodstroomvoorziening.

 

BEFORE AND AFTER

“B&A staat voor Before and After”, licht Ouweneel toe. “Met Before leveren we onder andere het energietechnische ontwerp en voeren we het project uit en met After verzorgen we merkonafhankelijk onderhoud. Tevens beheren we met B&A Services de noodstroomsystemen gedurende hun levensduur. Dat houdt in dat we met B&A Services en met dit dienstenpakket 24/7 paraat staan voor onze klanten.” Uniek in Nederland is de uitvoerige verhuurvloot van B&A Services. “We verhuren diverse UPS-systemen, aggregaten en loadbanks, waarmee we ‘Altijd Stroom’ leveren. Dat is onze missie. Tel daarbij dat de eigenaren van B&A zelf de directie voeren, wat zorgt voor extra betrokkenheid en flexibiliteit binnen de organisatie. We zijn trots op ons werk en houden van uitdagende projecten, met tevreden opdrachtgevers.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.