Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nu is de tijd: volg de gratis live training rookmelderplicht

Nu is de tijd: volg de gratis live training rookmelderplicht

1 juli 2022 nadert. Het moment waarop de rookmelderplicht voor bestaande bouw ingaat, komt steeds dichterbij. Weet jij al waar je op moet letten bij het kiezen van een rookmelder én hoe je een rookmelder op de juiste manier installeert? Ofwel: ben jij er klaar voor? Nu is de tijd: doe mee aan de gratis live training rookmelderplicht.

Rookmelderplicht heeft invloed op het werk van de installateur

De rookmelderplicht heeft invloed op diverse delen van de organisatie. Beleid is daar een voorbeeld van, waarschijnlijk is jouw organisatie al druk mee bezig. Maar ook de installateur krijgt met de rookmelderplicht te maken. Voor installateurs is het van groot belang dat zij rookmelders op de juiste manier installeren. Gebeurt dit niet, dan wordt er schijnveiligheid gecreëerd. Dit fenomeen kan bij brandgevaar grote gevolgen hebben voor de veiligheid van bewoners, waarbij zelfs een fatale afloop mogelijk is.

Gratis training bij jou op locatie

Hoe je dit aanpakt (en meer!), vertelt Hemmink’s brandveiligheidspecialist Jan Winters je tijdens een gratis live training.

Tijdens de training..

  • leer je hoe je de rookmelderplicht kunt interpreteren en hoe je hieraan voldoet
  • ontdek je hoe je échte vluchtveiligheid voor bewoners creëert
  • leer je hoe rookmelders op de juiste manier geplaatst kunnen worden

Deze training is specifiek voor installateurs en wordt bij jou op locatie gegeven. Bij de inhoud van de training wordt rekening gehouden met de wensen van de deelnemers.

Aanmelden

Wil je (samen met jouw team) deelnemen aan de live training? Ga voor meer informatie en aanmelding naar hemm.ink/livetrainingrookmelderplicht2022

Over Jan Winters

Brandveiligheidsspecialist Jan Winters is werkzaam bij Hemmink. Vanuit zijn specialisatie kan hij alles vertellen over de nieuwe regelgeving, de NEN 2555 en het bouwbesluit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.