Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
VSK 2020

Nieuwe gebruikersinterface

gebruikersinterface-kopieren

21 januari 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

In nieuwbouwprojecten staan duurzaamheid en gebruikerswensen steeds vaker centraal. Een gebouw wat zich aanpast aan actuele omstandigheden, (bijv. bezettingsgraad) maar ook esthetiek, gebruiksvriendelijkheid, comfort en beheersbaarheid.

Tijdens VSK 2020 presenteert Webeasy een nieuwe, intuïtieve en modern vormgegeven gebruikersinterface die mooi en gemakkelijk in gebruik is. Het zorgt voor een betere gebruikerservaring die overeenkomt met software die we dagelijks gebruiken. De gebruikersinterface biedt ‘out of the box’ een interface voor zowel de technisch dienstverlener als de gebruiker.

De gebruikersinterface wordt automatisch gegenereerd en bestaat uit een overzichtspagina opgebouwd uit Widgets (tegeltjes) die de belangrijkste actuele informatie uit het project weergeven. De gebruiker heeft direct inzicht in de status van het project. De technisch interface bestaat uit procesplaatjes die opnieuw strak zijn vormgegeven met symbolen op basis van DIN-normen. Het voorziet in handige dialoogvensters voor instellingen per installatieonderdeel (ketel, pomp etc.), maar ook in een totaal overzicht van instellingen. Deze geheel nieuwe interface maakt onderdeel uit van de nieuwe Webeasy versie 3.0, die tweede kwartaal 2020 beschikbaar komt.

Benieuwd naar onze nieuwe gebruikersinterface? Kom naar de VSK beurs en breng een bezoek aan onze stand: 10.C040.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht