Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuw! Antraciet zwart P31+ kabelgootsysteem van Legrand nauwelijks zichtbaar maar uiterst functioneel

Nieuw! Antraciet zwart P31+ kabelgootsysteem van Legrand nauwelijks zichtbaar maar uiterst functioneel

Waar in gebouwen met kabels wordt gewerkt, komen juist kabelgootsystemen in beeld. Soms steken deze teveel af tegen hun achtergrond. Eigenaren van winkels, theaters en bioscopen kunnen hierover meepraten. Fraai ingerichte ruimtes vragen om een meer esthetische oplossing. Legrand biedt nu de oplossing door standaard het P31+ kabelgootsysteem in antraciet zwart (RAL7021) te leveren. En dan ook het hele assortiment van dit systeem: kabelgoten, hulpstukken, ondersteunings- en bevestigingsmateriaal.

De sterke voordelen van P31+ kabelgoten

De uitgebreide P31+ reeks van Legrand biedt u alleen maar voordelen. Met de diverse oplossingen binnen het assortiment werkt u kabels in een gebouw vakkundig weg en zorgt u bovendien voor extra bescherming. De installatie ervan gebeurt snel en eenvoudig via het handige kliksysteem. En door een nieuw, geavanceerde profiel in de bodem is de P31+ kabelgoot extra solide, wat garant staat voor een extra lange levensduur.

Het antracietzwarte kabelgootsysteem met een opstaande hoogte 60mm is vanaf nu standaard leverbaar via de groothandel.

Stijlvolle totaaloplossing met kabel- en wandgoten in het zwart

Door de zwarte P31+ kabelgoot te combineren met de zwarte DLP kunststof wandgoten (RAL 9017) kunt u gebouwen esthetisch naar een hoger niveau tillen.

Met deze combinatie creëert u een functionele oplossing en een modern design. U kunt uw klanten hiermee een grote dienst bewijzen..

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.