Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Mooi voordeel via de MIA\Vamil-regeling op Remeha producten

Mooi voordeel via de MIA\Vamil-regeling op Remeha producten

Voor alle ondernemers die willen investeren in milieuvriendelijke technieken heeft de overheid een subsidiemogelijkheid in het leven geroepen voor producten met een lage NOx-uitstoot.

Niet alleen de kosten van het product komen in aanmerking voor de regeling, ook alle aanschaf- en voortbrengingskosten die toe te rekenen zijn aan de installatie (voor zover niet uitgesloten) kunnen worden afgeschreven. De MIA-regeling geeft de mogelijkheid om 13.5% van de investering voor een milieuvriendelijke installatie af te trekken van de fiscale winst. Dit komt bovenop de investeringsaftrek. Via de Vamil-regeling kunnen ondernemers 75% van de investering op een willekeurig moment afschrijven. De regelingen kunnen ook gecombineerd worden.

In het productassortiment van Remeha voldoen de GAS 220 Ace (160 en 200) én de nieuwe, next-level GAS 320/620 Ace aan de MIA\Vamil-eisen. De Remeha Quinta Ace ( 45 t/m 160 kW), GAS 120 Ace (45 t/m 115 kW) en de GAS 220 Ace (250 en 300 kW) voldoen aan de MIA-eisen.

Meer informatie over MIA\Vamil en de producten van Remeha?

Schrijf je nu in   →

Goed op weg met Remeha

Ontdek de routes van Remeha naar duurzame en comfortabele totaaloplossingen. Ze hebben hiervoor alles in huis en wijzen je graag de weg. Geven je het inzicht, de inspiratie en de kennis van het moment. Eén aanspreekpunt voor alle vragen over producten, (complexe) berekeningen, calculaties, leveringen, installatie, service en nazorg. Ze zorgen daarbij altijd voor een realistische en betaalbare manier om vooruit te denken en te doen.

In een dynamische omgeving waarin immense veranderingen op stapel staan, biedt Remeha met een afgewogen assortiment u als professional en de eindgebruiker graag zekerheid. Lees meer op www.remeha.nl/goedopweg

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.