Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Luchtverdelingstechnologie Nieuws te zien tijdens de ISH’19 in Frankfurt

Luchtverdelingstechnologie Nieuws te zien tijdens de ISH’19 in Frankfurt

Wanneer de ISH’19 in week 11 zijn deuren opent in Frankfurt, staat het team van FabricAir klaar om de wereld van HVAC-professionals een nieuwe innovatieve oplossing te laten zien die het mogelijk maakt om twee afzonderlijke luchttoevoeroplossingen in hetzelfde kanaal te verenigen. Kom het bekijken in hal 8, stand nr. K60 om deze nieuwkomer te zien samen met de optie van nieuwe oneindige kleuren en een gloednieuwe productcatalogus die vers van de pers komt.

De FabricAir® VarioDuct ™ is de nieuwste innovatie die voortkomt uit de Deense originele producent van textiele luchtkanalen. Dit nieuwe type luchtverdeelkanaal kan worden geoptimaliseerd voor zowel verwarmings- als koeldoeleinden in dezelfde oplossing. Het wordt dus aanzienlijk energie-efficiënter dan conventionele systemen.

Optimaliseren voor comfort in verwarmings- en koelscenario’s vereist zeer verschillende uitblaasmodellen en -patronen. In verwarmingscenario’s zijn langere, preciezere worpen nodig om de warmte comfortabel de leefzone te laten bereiken. Het gebruik van dezelfde druk en nozzels voor koeldoeleinden zou onaangename tocht veroorzaken. Daarom paste één kanaal tot nu toe niet allemaal, maar nu wel.

FabricAir® VarioDuct ™

De noodzakelijke flexibiliteit komt van een intern membraan dat de twee verschillende uitblaaspatronen efficiënt scheidt, waardoor verschillende luchtvolumes, verschillende statische drukken en verschillende temperaturen mogelijk zijn. De Delta T kan van laag naar hoog variëren tussen de twee delen zonder het comfort van het binnenklimaat in gevaar te brengen.

Een klep, die handmatig kan worden bediend of automatisch werkt, verschuift de positie van het membraan. Zodra een gedeelte actief is, wordt het membraan op zijn plaats gehouden door de statische druk. Dit betekent dat het niet fladdert of onregelmatigheden veroorzaakt in de luchtstroom.

Met de FabricAir® VarioDuct ™ is het niet langer nodig om het comfort en de luchtstroomkwaliteit in gevaar te brengen door te optimaliseren voor gemiddelde omstandigheden met een minder uitgesproken Delta T. De twee afzonderlijke secties maken perfecte prestaties mogelijk, ongeacht de veranderende omstandigheden die worden gecreëerd door seizoensgebonden variaties en warmtegenererende productieprocessen .

Voor meer informatie over de FabricAir® VarioDuct ™ stop bij ISH, hal 8, stand K60.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.