Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
JMV – Hemmink introduceert de KPO Pro

JMV – Hemmink introduceert de KPO Pro

Met trots introduceren wij de JMV KPO Pro. Dit is de vernieuwde versie van de al bekende JMV KPO. De KPO Pro zal de huidige KPO vervangen in het assortiment.

JMV zorgt al jaren voor installatietechnische oplossingen om met minder inspanning meer meters af te leggen. Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van Producten is altijd gericht op snel en slim installeren. De opendrukzadels van JMV zijn de ideale klembeugels voor opbouwmontage van elektrobuizen. Het schroefgat is 5 mm en zorgt voor een strakke en Professionele montage op verschillende soorten ondergrond; op een houten ondergrond middels een zelf tappende schroef, of op beton door middel van een kunststof plug en schroef.

De JMV KPO Pro is speciaal ontwikkeld voor de woningbouw en zowel toepasbaar voor starre- als flex-buizen. Een eigenschap wat deze KPO de Pro maakt zijn de nokjes aan de binnenkant van het zadel. Daardoor kan de KPO Pro toegepast worden bij een flexbuis. Deze wordt door de nokjes gefixeerd.

Net zoals de KPO kan de KPO Pro aan elkaar gekoppeld worden (zowel zijdelings als drukkend) zodat strakke montage mogelijk wordt. De diameter van het drukzadel speelt geen rol, het is geen probleem om de 16 mm en 19 mm aan elkaar te koppelen.

Alle voordelen op een rij:

  • Geschikt voor universele flexbuis- en installatiebuisbevestiging
  • Eenvoudig zijdelings koppelbaar zowel met de nieuwe KPO Pro als de oude KPO
  • Zeer hoge klemkracht
  • Hartafstand gelijk aan de meest gangbare aansluitingen van inbouwdozen en meterkasten zoals ABB (HAF) en Attema (BK lasdoos)
  • Materiaal: PP, halogeen- en siliconenvrij
  • Verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, crème/geel en donkergrijs

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.