Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Jaga | WHAT ABOUT!?. OUR TOP PROJECTS

Jaga | WHAT ABOUT!?. OUR TOP PROJECTS

We laten je in dit artikel graag enkele van onze meest toonaangevende projecten wereldwijd zien. Welke is jouw favoriet? 


DAXING INTERNATIONAL AIRPORT – CHINA

Één van de grootste en meest moderne luchthavens ter wereld, de Internationale Luchthaven Beijing Daxing in China, wordt door ons verwarmd d.m.v. 5 kilometer aan Mini Canals. Deze vloeroplossing is gekozen vanwege hun lage energiegebruik en ze worden aangedreven door hernieuwbare energiebronnen, in lijn met de duurzaamheidsverplichtingen van de luchthaven.


GARE MARITIME – BELGIË

Gare Maritime, het voormalige goederenstation, gebouwd in 1907, is 110 jaar later volledig gerenoveerd. De nieuwe invulling van Gare Maritime geeft een nieuw leven aan een industrieel monument. De kantoren ontvingen een Breeam Excellent certificering, mede dankzij onze flexibele verwarmings-, koelings en ventilatie oplossingen.


CENTRO BOTÍN – SPANJE

Onze Clima Canal is toegepast in een van de belangrijkste kunstcentra in Spanje, Centro Botín in Santander. Met de focus op het ontwerpen van een inspirerende, creatieve omgeving, kozen ingenieurs Jaga als partner vanwege het vakmanschap en de flexibiliteit van onze producten.


NHOW AMSTERDAM RAI HOTEL

Het iconische ontwerp van het hotel is ontworpen door de architecten van OMA, opgericht door de wereldberoemde Rem Koolhaas. Dit bijzondere BREEAM-project is volledig in BIM gemodelleerd en onze producten zijn toegepast om koudeval langs de vele, grote raampartijen te voorkomen.


VANCOUVER HOUSE – CANADA

Om alle 49 verdiepingen van de Vancouver House in Canada te kunnen verwarmen én koelen, werd het productieproces van de Clima Canal in de fabriek aangepast en daarmee een custom-made oplossing voor dit product ontwikkeld. Voor de perfecte binnenklimaatoplossing werden alle zeilen bijgezet!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.